Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 7 jan 2019

Dit zijn de mooiste neon fashion items om 2019 vrolijk en fierce te beginnen

Het begon allemaal bij onze grote vriendin Kim Kardashian die op een dag besloot zich een periode alleen maar te kleden in neon kleding. Die trend is verrassend genoeg (not) meteen overgewaaid naar het mainstream modebeeld. Neon is hot en daarom hebben wij de vetste neon items op een rijtje gezet.

Neon kleding

Kim Kardashian is een stijlicoon, of we het nou leuk vinden of niet. We moeten het maar accepteren, want Kimmie K heeft best een vette kledingstijl. Op de zo ongeveer vacuüm zuigende jurken van de realityster na, zijn sommige kledingstukken die ze draagt ook gewoon leuk voor every day life. Zo startte Kim de neon modetrend en nu zien we steeds vaker chicks die een felgekleurd item rocken en het is top.

Naast Kim K zagen we ook andere celebrities zoals Blake Lively en Skepta in neon outfits en wij willen het ook. Omdat we dus zo’n fan zijn van neon en we het steeds vaker in de winkels zien hangen, hebben we de leukste kledingstukken in de felle kleuren voor je op een rijtje gezet.

Vooral neon breisels zien we deze winter heel veel terug. Ja, een felgele neon trui is best heftig, maar iedereen heeft op z’n minst één statement item nodig in zijn of haar kledingkast. Je kan de neon truien over een simpele zwarte pantalon gooien of een mooie zwarte slipdress en je bent helemaal klaar voor actie. Want hé, de winter hoeft alles behalve suf te zijn.

Asos €24,99

neon kleding

Pretty Little Thing €12

neon kleding

The Wild Babes €19,95

neon kleding

Boohoo €20

neon kleding

Asos €34,99

neon kleding

Bershka €35,99

Zara €29,95

neon kleding

Stradivarius €15

neon kleding

Boohoo €15

neon kleding

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Koraal is officieel benoemd tot dé kleur van 2019 en deze items wil je

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste neon fashion items om 2019 vrolijk en fierce te beginnen
Sluiten