Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 8 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Kom maar door – Netflix komt dit jaar met 28 (!) kerstfilms en -series en dit zijn onze favorieten

It’s the most wonderfull time of the year. En dit jaar helemaal, want Netflix geeft ons veel cadeaus. De streamingsdienst komt deze winter met 28 kerstfilms en -series. We genieten nu nog van de pepernoten, maar stappen binnenkort over op de kersthype.

Wat ons betreft komen die films niet vroeg genoeg. Op 28 oktober begint het circus, want dan komt de The Holidate online, met niemand minder dan Emma Roberts.

Netflix komt dit jaar met kerstfilms en series

Het is een flinke waslijst, maar wij nemen onze favoriete graag even met je door. Naar de volgende films en series kijken wij de komende maanden het meest uit.

The Holidate – 28 oktober

Sloane en Jackson hebben een bloedhekel aan de feestdagen. Ze zijn constant vrijgezel, zitten aan de kindertafel of zitten met ongemakkelijke dates. Wanneer de twee elkaar tijdens (wederom) een bijzonder slechte kerst ontmoeten, beloven ze elkaars date te zijn voor iedere feestelijke gelegenheid het komende jaar.

Operation Christmas Drop – 5 november

Erica reist tijdens kerst naar de andere kant van de oceaan, om een welverdiende promotie binnen te slepen. Voor Erica is het een kerst zonder familie, maar toch heel warmhartige.

Dash & Lily – 10 november

Gebaseerd op het boek Dash & Lily’s Book of Dares. Deze film zit boordevol kerst-elementen, waardoor je binnen no time in de feeststemming komt.

Jingle Jangle: A Christmas Journey – 13 november

Als je van een extravagante en fantasierijke kerstfilm houdt, dan moet je deze zeker kijken.

Holiday Home Makeover With Mr. Christmas – 18 november

Want ook tijdens kerstmis verdient jouw huis een make over. 

The Princess Switch: Switched Again – 19 november

Eindelijk het vervolg van de koninklijke kerstfilm met Vanessa Hudgens. Verwacht wederom een heleboel verwarring, liefde en vooral drama. Zie hieronder de trailer van het eerste deel, om alvast een beeld te krijgen.

Alien Xmas – 20 november

Wanneer buitenaardse wezens proberen de zwaartekracht van de aarde te stelen, kan alleen de kerstgeest (en een kleine alien genaamd X) de wereld redden. Het belooft dus een buitengewoon feestseizoen te worden.

Dolly Parton’s Christmas on the Square – 22 november

Een rijke, nare vrouw keert na de dood van haar vader terug naar haar geboorteplaats, wat grotendeels eigendom is van haar overleden vader. Ze wil iedereen van het land afzetten en de grond verkopen aan een projectontwikkelaar, vlak voor kerstmis.

The Christmas Chronicles, Part Two – 25 november

Kate Pierce, een cynische tiener, wordt onverwachts herenigd met de kerstman wanneer een mysterieuze onruststoker de kerst voor altijd dreigt te annuleren.

Sugar Rush Christmas (seizoen 2) – 27 november

Vier teams gaan wederom de strijd aan om de mooiste kerstbaksels op tafel te zetten.

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker  – 27 november

Deze documentaire volgt een groep dansers in de voorbereidingen voor hun jaarlijkse Notenkraker optreden.

How to Ruin Christmas: The Wedding – datum onbekend

Deze serie gaat over de spilzieke Tumi, die voor de feestdagen naar huis komt om de trouwplannen van zijn zus te verpesten.

The Great British Baking Show: Holidays (seizoen 3) – 4 december

We weten niet wat het is, maar Britten zijn meesters in de keuken. Ze weten als geen ander hoe ze taarten, koekjes en andere zoetigheden bakken, daarom is deze serie een feestje om naar te kijken.

Glamour US

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kom maar door – Netflix komt dit jaar met 28 (!) kerstfilms en -series en dit zijn onze favorieten
Sluiten