Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 11 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Zo kom je erachter of iemand stiekem op je Netflix-account zit

Hoe vervelend is het wanneer je erachter komt dat iemand op je Netflix-account zit zonder dat je dat weet? Gelukkig is er een manier om erachter te komen of dit het geval is, zodat je er wat aan kan doen.

Stiekeme Netflix gebruiker

Je Netflix-account is heilig. Uren stop je erin om dat algoritme perfect naar je hand te zetten. Het is dan ook niet de bedoeling dat je op een dag inlogt en ineens als voorgestelde series een of kut genre krijgt. Hoe kan dit?! Jep, je hebt iemand die stiekem op je account zit te kijken.

Wat nóg erger is dan dat, is wanneer je na een lange dag werken even lekker wilt bingen, en je account is bezet. Deel je nu je account met je hele familie, dan zit er niks anders op dan iets anders doen tot je erbij kan. Maar is het iemand die niet op dat account hoort te zitten, zoals je ex, dan wil je er wat aan doen.

Hoe kom je erachter?

Dit probleem kan je voor eens en altijd oplossen, dankzij de kennis van Business Insider. Wanneer je inlogt kan je rechts bovenin je ‘account’ zien. Hier moet je op klikken. Wanneer je dat gedaan hebt, klik je ‘kijkactiviteit’ aan en daar kan je vervolgens op ‘recente toegang tot je account’ klikken.

Hier kom je onder andere tot de pijnlijke conclusie hoeveel je zelf Netflixt, maar je kan hier ook zien wanneer er nog meer is ingelogd. Het kan dus zomaar zo zijn dat iemand anders dan jij véél vaker op je Netflix-account zit, wat natuurlijk niet chill is.

Wat je kan doen als dit het geval is, is via je account klikken op ‘afmelden op alle apparaten’. Hierdoor kan je Netflix-indringer niet meer in je account. Wat je daarnaast misschien ook even moet doen, is een nieuw wachtwoord aanmaken.

Dit vind je ook leuk.

10 waargebeurde films op Netflix die je écht niet mag missen

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo kom je erachter of iemand stiekem op je Netflix-account zit
Sluiten