Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 7 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

WTF – man krijgt ruzie met een vreemdeling die jarenlang z’n Netflix-account gebruikt

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: mensen die voor hun Netflix-account betalen en mensen die andermans account gebruiken. Maar wat deze man overkwam, is wel heel extreem. Een vreemdeling vroeg namelijk uit het niets of ‘ie z’n rekening voor Netflix wilde betalen. Waarom? Zodat hij weer verder kon kijken. What the f**k.

Ruzie over Netflix-account

Er zijn genoeg mensen die op andermans Netflix-account genieten van de beste films (hallo, Bandersnatch). Toch vragen de meeste mensen toestemming aan hun vrienden, familie of partner voor het gebruiken van hun account, maar niet iedereen doet dat.

We kwamen langs een verhaal op Reddit waar we nog steeds een beetje van in shock zijn. Een brutale aap zit stiekem op het Netflix-account van een man zonder dat hij het wist. Asociaal? Absoluut. Maar het wordt nog erger want deze man kent de vreemdeling niet. Daarnaast kwam hij ook nog met de belachelijke vraag of hij even z’n rekening wilde betalen voor de streamingdienst zodat hij weer kon bingewatchen.

Hoe dan?! Het blijkt een vriend van zijn ex te zijn, maar de beste man had al jaren niet met deze ex gesproken. De ex had even besloten om zijn wachtwoord te delen met de vreemdeling en hij gebruikt dus al jarenlang het Netflix-account zonder te betalen.

Het gesprek

Dus, hoe begon dit allemaal? De man heet ‘The_Duff’ op Reddit en hij kreeg een bericht van een vriend van z’n ex met de vraag of hij z’n maandelijkse rekening al had betaald. Hij was natuurlijk super confused en vroeg hoe de onbekende weirdo aan zijn gegevens kwam.

De vreemdeling vertelt dat het z’n ex was die zijn inloggegevens deelde. Dit is super raar, maar hij vindt nog altijd dat ‘ie in z’n recht staat om als een of andere gier het Netflix-account van de man te gebruiken. Dus de vreemdeling gebruikt al jaren dat account zonder te betalen en denkt dat ‘ie nu gewoon door kan gaan met het kijken van Bird Box of zo zodra de man zijn rekening betaalt.

Netflix account ruzie vreemdeling
Netflix account ruzie vreemdeling
Netflix account ruzie vreemdeling
Netflix account ruzie vreemdeling
Netflix account ruzie vreemdeling

Hoe dan?! Hoe kan je zo zijn? Laat dit even een reminder zijn voor iedereen om zo nu en dan je wachtwoorden te vervangen, just saying.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De domste redenen waarom koppels ruzie kregen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


VT

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WTF – man krijgt ruzie met een vreemdeling die jarenlang z’n Netflix-account gebruikt
Sluiten