Fashion 12 dec 2018 Tessa Ponjee

Er verschijnt een documentaire over Chanel op Netflix

Er komt weer een nieuwe serie op Netflix waar we allemaal heel blij van worden. De Netflix Original serie ‘7 Days Out’ gaat over verschillende onderwerpen, maar de eerste aflevering duikt volledig in de wereld rondom Chanel.

7 Days Out

Er staan al veel fantastische mode-documentaires online, maar er komt er eentje bij die je niet mag missen. De nieuwe serie van Netflix ‘7 Days Out’ bevat zeven afleveringen, waarvan de eerste aflevering focust op het Franse modehuis Chanel. Hierin zien we de voorbereidingen van de haute couture show van lente 2018. Mocht je die show gemist hebben, het zag er fantastisch uit.

chanel netflix serie
chanel netflix serie

De nieuwe serie volgt zeven dagen verschillende artiesten uit de mode-, sport en entertainmentwereld. Elke aflevering duikt dus in een ander onderwerp, maar we zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in de aflevering over Chanel.

Ontwerper Karl Lagerfeld wordt een week lang door Netflix gevolgd waarin we meegenomen worden in de hectische voorbereidingen van de grote show van lente 2018. Tijdens de show werden maar liefst 68 prachtige handgemaakte creaties geshowd.

We zien hoe het ontwerpproces van deze gehele collectie eruit zag. Daarnaast zien we hoe de ontwerper en zijn team de gehele productie van de show zelf in het Grand Palais tot stand heeft laten komen. De show zag er magisch uit, maar we leren het nog veel meer waarderen door te zien wat voor een werk er echt in is gestoken.

chanel netflix serie

De serie

De documentaire van Netflix is geregisseerd door filmmaker Andrew Rossi en deze man is bekend van andere super interessante documentaires zoals ‘The First Monday in May’. Andrew kreeg toestemming om alle activiteiten van Karl en zijn team op de voet te volgen. Hierdoor zien we het volledige proces tot aan de show van achter de schermen, wat natuurlijk super interessant is.

De serie is vanaf 21 december te zien op de streamingdienst

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Koraal is officieel benoemd tot dé kleur van 2019 en deze items wil je

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Vogue

Reageer op artikel:
Er verschijnt een documentaire over Chanel op Netflix
Sluiten