De heftige Netflix-documentaire Who Killed Little Grégory geeft je gegarandeerd nachtmerries

Een nieuwe dag, een nieuwe bizarre Netflix-documentaire. De vijfdelige documentaire Who Killed Little Grégory draait volledig om de zaak van het vermoorde kind Grégory Villemin. Het verhaal is een regelrechte nachtmerrie en houdt kijkers al weken bezig. Let op: spoiler alert.

Het vierjarige kindje werd in 1984 dood gevonden in een rivier in Frankrijk. Zijn omgeving moet en zal erachter komen wie de dader is.

Heftige documentaire op Netflix

Netflix komt met de ene na de andere bizarre documentaire. Zo schreven we eerder al over de “the most disturbing documentary ever” genaamd Tell Me Who I Am. Fans van True Crime vallen met de neus in de boter, want de streamingdienst heeft weer een nieuwe, spannende documentaire online gezet. De documentaire is volgens kijkers “straight out of a horror movie”. Dat belooft wat.

Who Killed Little Grégory

De omschrijving van de documentaire op Netflix zegt al genoeg: “When their four-year-old son is murdered, a young couple fights a twisting and arduous battle trying to identify a frustratingly elusive killer.”

Het verhaal over het Franse jongetje is bizar. In de eerste aflevering kom je erachter dat Grégory’s familie jaren voor de dood van het jongetje al bedreigd werd. Van creepy telefoontjes tot aan dreigbrieven, iemand moest de familie (voornamelijk de vader Jean-Marie Villemin) hebben.

Onderzoekers en de familie gingen er al meteen vanuit dat het ging om iemand uit de familie. Hij of zij wist namelijk bepaalde familiegeheimen. Iemand die ver van hen afstond kon het dus niet zijn.

Vervolgens zie je in de documentaire hoe de familieleden elkaar langzaam maar zeker gingen verdenken. Het complete verhaal wordt in de heftige documentaire op Netflix uitgelegd. Dat betekent dus ook dat de conclusie te zien is, maar die is niet best. De mysterieuze moordenaar van het vierjarige kindje is nooit gevonden.

Reacties op de documentaire

De documentaire staat sinds een paar weken op de streamingdienst en houdt veel mensen bezig. Niet gek dus, dat Twitter vol staat met reacties op het vreselijke verhaal. Reacties zoals “Just finished Who Killed Little Gregory on Netflix. This story is straight out of a horror movie,” komen veelal voorbij. Durf jij de documentaire te kijken?

Reageer op artikel:
De heftige Netflix-documentaire Who Killed Little Grégory geeft je gegarandeerd nachtmerries
Sluiten