Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Entertainment 21 september 2020

Must-see: dit is alles wat we weten over de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris

Fans van Sex and the City weten het al langer, maar de maker van de nineties hit (én 90210, Beverly Hills en Younger) komt met een nieuwe Netflix-serie. Je begrijpt dat dat alleen maar veel goeds kan betekenen. Emily in Paris zal binnenkort te zien zijn op de streamingdienst.

Thank you Darren Star voor deze nieuwe romantische komedieserie. Dít is alles wat we erover weten.

Nieuwe Netflix-serie: Emily in Paris

Emily in Paris zal bestaan uit tien aflevering die je vanaf 2 oktober via Netflix kunt bekijken. Over de cast is ook al het een en ander bekend. De rol van Emily wordt gespeeld door niemand minder dan Lily Collins, die eerder speelde in Les Misérables en Growing Pains.

Grey’s Anatomy Kate Walsh zal ook te zien zijn in de serie als Emily’s mentor. Verder zal je veel Franse acteurs zien waaronder Lucas Bravo, Samuel Arnold en Camille Razat.

Het verhaal

Goed. Nu over naar het verhaal. Emily in Paris draait om – het zal je niet verbazen – Emily. Een twenty-something marketingmanager die haar droombaan achterna gaat in Parijs. Voor een luxe Frans marketingbureau moet ze de socialmediastrategie vernieuwen.

Je begrijpt, haar nieuwe leven in Parijs zit vol uitdagingen. Een Amerikaans meisje in Frankrijk – zonder dat ze Frank spreekt – valt niet altijd in de smaak. Van collega’s die waar ze mee probeert te bonden tot de zoektocht naar nieuwe vrienden én haar dateleven: niet alles verloopt soepel. Gegarandeerd lachen om alle ongemakkelijke en grappige situaties, dus.

Parijse mode

Combineer Parijs met Darren Star, en je weet dat je geïnspireerd gaat worden. Star vindt mode altijd heel belangrijk in zijn series. Reken maar van yes dat we dat gaan terugzien in Emily in Paris. Van kleurrijke looks tot baretten: alles komt voorbij.

In de trailer zien we al een voorproefje. Is het al 2 oktober? Can’t wait.

Reageer op artikel:
Must-see: dit is alles wat we weten over de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris
Sluiten