admin
admin Entertainment 31 jan 2018

Netflix dropt trailer voor ‘Mute’ met Alexander Skarsgård en Paul Rudd

De winter is hét seizoen waarbij je geoorloofd uren (of dagen) binnen kan blijven, lekker onder een deken met een grote bak chips kan liggen en vervolgens heel Netflix af gaan. Ondanks dat de winter nu een beetje op z’n einde begint te raken, zijn er nog zat films en series die je nog niet gezien hebt. Een voorbeeld goed voorbeeld daarvan is de nieuwste Netflix film Mute.

Netflix original Mute

De film is geregisseerd door David Bowie’s zoon Duncan Jones, en heeft een indrukwekkende cast. Onder meer Alexander Skarsgård, Justin Theroux en Paul Rudd vertolken rollen in de film.

netflix-mute
Google

Het verhaal speelt zich af in de toekomst, rond het jaar 2052, en draait om een Berlijnse barman (Alexander Skarsgård) die door een heftig ongeluk in zijn jeugd zijn vermogen om te praten is kwijtgeraakt.

Hij heeft een mysterieuze vriendin die plots vermist raakt, waardoor het zijn missie wordt om haar te vinden. Gaandeweg komt hij steeds meer achter haar geheime leven en raakt hij verwikkeld in rare, ingewikkelde en gevaarlijke praktijken uit de donkere onderwereld. Die onderwereld wordt gerund door Cactus Bill (Paul Rudd) en Duck (Justin Theroux); twee Amerikaanse legersoldaten met hun eigen geheimzinnige zaken.

De officiële trailer

Netflix had de film al aangekondigd, maar is nu eindelijk naar buiten gekomen met de eerste trailer. Als we de trailer mogen geloven wordt dit een onwijs spannend sci-fi avontuur dat je niet mag missen. De film volgt de eerste trailer redelijk snel op: hij komt op 23 februari namelijk al uit op Netflix.

In de tussentijd

Je hoeft je zeker niet te vervelen tot 23 februari, er zijn namelijk nog zat andere films en series die je kunt kijken; je hoeft je zeker niet te vervelen. Houd je van enge films en series? Check dat zeker even The Open House of kies er eentje uit deze lijst. Een andere echte aanrader is The End of the F***ing World; deze serie is onwijs populair en mag je ook zeker niet missen.

POP SUGAR

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix dropt trailer voor ‘Mute’ met Alexander Skarsgård en Paul Rudd
Sluiten