Dit zijn de tofste films die Netflix in 2019 uitbrengt dus maak je agenda maar vast leeg

Het is geen geheim dat wij groot fan zijn van Netflix. De streamingdienst weet het keer op keer voor elkaar te krijgen om de meest indrukwekkende films ooit te maken. Gelukkig voor ons komt er nog heel veel entertainment aan dit jaar.

We hebben een lijstje samengesteld met de tofste films die dit jaar nog op Netflix verschijnen. Geloof ons als we zeggen dat je voor deze films wel je afspraken met vrienden op vrijdagavond afzegt.

Netflix films 2019

Goed, er komen dus heel veel nieuwe films aan dit jaar, maar welke moet je gaan kijken? Dit zijn volgens ons de tofste films die dit jaar online komen te staan op de streamingdienst. Van comedies tot aan thrillers, voor ieder is wat wils.

1. Murder Mystery

De Netflix-film genaamd Murder Mystery zal een komediefilm worden. Wat hadden we ook anders kunnen verwachten met Jennifer en Adam in de hoofdrol? Adam speelt een agent uit New York, die samen met zijn vrouw (Jennifer) op vakantie naar Europa gaat. Hier raken ze verzeild in een bizarre situatie: ze worden de hoofdverdachten in de zaak van een moord op een bejaarde miljardair. Aan Adam en Jennifer de taak om zich uit deze situatie te redden…

Deze film verschijnt op 12 juni op Netflix.

2. I Am Mother

Deze sci-fi thriller gaat over een tiener die het eerste kind is dat is opgevoed door een robot genaamd Mother na het uitsterven van de mensheid. De relatie die het meisje met de robot heeft wordt verstoord wanneer een gewonde vreemdeling arriveert. Het lijkt erop dat alles wat het meisje ooit over de mensheid heeft gehoord een leugen was.

Deze film verschijnt op 7 juni op Netflix.

3. Svaha: The Sixth Finger

Een tweeling wordt geboren in een klein dorpje. Een van hen is geboren met een slecht been en de ander is geboren met een heftige handicap waardoor niemand dat dat ze langer zou leven dan een paar dagen. Nu is de tweeling zestien jaar oud.

Pastor Park is een detective die de een verdachte nieuwe religie genaamd Deer Mount gaat onderzoeken. Tijdens zijn onderzoek komt hij er langzaam achter dat de cultgroep te maken heeft met verschillende zaken van vermiste tienermeisjes, waaronder de tweeling.

Deze film verschijnt op 30 mei op Netflix.

4. Always Be My Maybe

Naast thrillers en horrorfilms komen er uiteraard ook romantische films aan op de streamingdienst. Zo ook Always Be My Maybe, de rom-com over Sasha en Marcus. Sasha zou gaan trouwen, maar haar verloofde cancelde last minute de bruiloft. Vervolgens komt ze Marcus weer tegen, een vriend van vijftien jaar geleden. De twee hadden nooit gedacht dat ze een relatie zouden krijgen, maar dat verloopt wellicht toch anders…

Deze film verschijnt op 31 mei op Netflix.

5. Beats

Deze dramafilm speelt zich af in Chicago en is geregisseerd door Chris Robinson. Een hiphopwonderkind met pleinvrees en een voormalige muziekmanager ontmoeten elkaar in de South Side van Chicago en helpen elkaar met demonen uit elkaars verleden aan te gaan.

Deze film verschijnt op 19 juni op Netflix.

Reageer op artikel:
Dit zijn de tofste films die Netflix in 2019 uitbrengt dus maak je agenda maar vast leeg
Sluiten