5 Netflix hacks die je leven een stuk aangenamer gaan maken

Nu het zoveel regent spendeer je vast uren op Netflixwe don’t blame you – en om jouw Netflixmomentjes nóg chiller te maken hebben we vijf hacks voor je op een rij gezet. Wist je bijvoorbeeld dat je de ondertiteling kunt personaliseren en nog betere matches krijgt van Netflix als je een beoordeling geeft?

1. Zoek op de term ‘Netflix’

Als je de zoekterm ‘Netflix‘ invult, kom je direct bij alle Netflix Original films en series terecht. Dat zijn er inmiddels een hele boel en onze persoonlijke favoriete nieuwkomer Elite staat natuurlijk bovenaan.

2. Een film of serie aanvragen

Je kunt bij Netflix gewoon een aanvraag indienen voor films en series die niet online staan. Of ze er dan daadwerkelijk op komen te staan is een tweede, maar niet geschoten is altijd mis. Je kunt per aanvraag drie verschillende films en series aanvragen en zodra iets wordt toegevoegd ontvang je daar meteen een melding van.

3. Instellen op releasejaar

Je kunt films en series zoeken op releasejaar en dat kan ontzettend fijn zijn als je zin hebt in een nieuwe film die pas net is gelanceerd. Selecteer eerst ‘films‘ of ‘series’ en kies vervolgens het genre uit. Rechtsboven in je scherm zie je nu een vierkantje staan met daarin vier blokjes. Als je daarop klikt staat er ‘suggesties voor jou’. Als je daarop klikt kun je het releasejaar aanvinken.

4. Personaliseer je ondertiteling

Klik rechtsboven op het pijltje dat naar onderen wijst. Klik in het menu op ‘Account’, als je een beetje naar onderen scrolt zie je daar ‘Weergave van ondertitels’ staan. Nu kun je van alles aan de ondertiteling veranderen, van kleur tot tekstgrootte.

5. Beoordeel films en series

Netflix kijkt altijd naar matches voor jou, gebaseerd op wat je al hebt gekeken. Op het moment dat je bekeken films een beoordeling geeft, krijg je nog betere matches van Netflix. Als je op de afbeelding van de serie of film gaat staan zie je rechts op de afbeelding een duimpje omhoog en duimpje omlaag staan. Als je hier je voorkeur aangeeft, kan Netflix daar de volgende keer rekening mee houden.

7 sieraden hacks die elke sieradenliefhebber moet weten

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Popsugar

Reageer op artikel:
5 Netflix hacks die je leven een stuk aangenamer gaan maken
Sluiten