Wil je zien – Netflix’s nieuwe horror His House lijkt op Get Out en we kunnen niet wachten

Halloween is om de hoek en dat betekent maar één ding: horror. In een tijd waarin we meer tijd thuis doorbrengen dan ooit tevoren, kan ons huis vaak aanvoelen als een vertrouwelijke plek, maar tegelijkertijd ook een gevangenis. Voeg een boze geest toe aan de mix, en je hebt de plot van de nieuwe Netflix-film His House.

De film komt op 30 oktober uit, net op tijd voor Halloween en is een echte must-see. Wij praten je bij.

Netflix’s nieuwe horror His House

In His House volgen we een jong koppel die proberen te vluchten uit oorlogsgebied Zuid-Soedan. Het lukt het koppel om te ontsnappen en zij komen terecht in een klein wit stadje. Ze vestigen zich daar, in de hoop om hun leven weer opnieuw op te bouwen. Het koppel ontdekt al snel dat er een sinistere sfeer heerst. In de trailer van His House zie je meest creepy dingen voorbij komen.

De film is geschreven en geregisseerd door Remi Weekes. De hoofdrollen zijn voor Wunmi Mosaku, Sope Dirisu en Matt Smith. “I loved the script and I had never read anything like it. There’s something so special about this film, the emotional journey. The truth is the scariest thing,” zegt Mosaku over de film.

Vergelijkingen Get Out

De film heeft veel weg van Amerikaanse horrorfilm Get Out, die drie jaar geleden werd gereleased. In dezelfde sfeer als Get Out, lijkt het erop dat His House horror zal gebruiken om thema’s als racisme en trauma aan te kaarten. De film zal ook een extra twist over immigratie hebben.

Trailer

“The suspense is everything that you’ve been through. You’re haunted by the past, you’re haunted by the present, you’re haunted by the house, you’re haunted by the fact that you’re away from home and in a foreign country, and you’re haunted by the things that you’ve done,” laat Mosaku weten. Dat belooft heel spannend te worden. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Reageer op artikel:
Wil je zien – Netflix’s nieuwe horror His House lijkt op Get Out en we kunnen niet wachten
Sluiten