Durf jij te kijken? Netflix dropt de trailer van een gloednieuwe, angstaanjagende horrorserie

Het is geen geheim dat we bij NSMBL wel houden van een avondje griezelen. Goed nieuws voor alle andere horrorfans: Netflix komt weer met een angstaanjagende serie. De trailer van de Netflix-Original Marianne is deze week gelanceerd en geeft ons nu al slapeloze nachten.

De horrorseries van Netflix zijn elke keer weer angstaanjagend. Als we de meningen van horrorliefhebbers mogen geloven is dat bij deze serie niet anders.

Horror op Netflix

Vol goede moede een horrorfilm aanzetten om vervolgens anderhalf uur tegen je eigen vingers aan te kijken, op de een of andere manier vinden we het leuk. Als echte horrorfan wordt het op een gegeven moment wel lastig om weer een nieuwe film of serie uit te kiezen. Het voelt bijna alsof we alle enge films en series al hebben gezien.

Netflix komt dus precies op tijd met een gloednieuwe horrorserie. De serie genaamd Marianne is een Franse Netflix-Original. Laat de romantische taal je niet misleiden want na het kijken van de trailer hadden wij al enigszins kippenvel.

De Netflix-Original Marianne

De serie volgt het verhaal van Emma, die van jongs af aan al geteisterd werd door nachtmerries over een heks genaamd Marianne. Om van haar nachtmerries af te komen, schreef ze er boeken over. Helaas worden nachtmerries in deze serie werkelijkheid en blijkt de heks daadwerkelijk te bestaan.

Marianne laat in de trailer weten dat ze altijd haar zin krijgt en je raadt het al: dat gaat gepaard met gruwelijke gebeurtenissen. Gelukkig voor alle horrorfans onder ons hoeven we niet lang te wachten. Vanaf 13 september kan je de enge serie op de streamingdienst bekijken.

Reageer op artikel:
Durf jij te kijken? Netflix dropt de trailer van een gloednieuwe, angstaanjagende horrorserie
Sluiten