De nieuwe horror-thriller van Netflix heeft de beste cast ooit

Netflix stelt ons nooit teleur, dat blijkt maar weer. De trailer van de nieuwe Netflix horror-thrillerfilm met Sandra Bullock in de hoofdrol belooft wederom veel goeds. Deze voegen we even toe aan onze must watch lijst.

‘Bird Box’

De nieuwe spannende film van Netflix gaat over een enge kracht die de mensheid probeert uit te moorden. Het is geen virus of iets dergelijks, maar iets mysterieuzers dan dat. Je bent de sjaak wanneer je de kracht aankijkt. Het moment dat je het ziet, verandert het in je grootste nachtmerrie.

Het resultaat van het oogcontact met de kracht is dat je jezelf uiteindelijk een verschrikkelijke dood injaagt en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Dus, hoe overleef je het? Door niet te kijken. Malorie (Sandra Bullock) gaat dus geblinddoekt met haar kids proberen te ontsnappen aan de dodelijke kracht. Zonder te kijken steken zij en de kinderen een gevaarlijke rivier over, waar ze dagen over doen.

Super goede cast

Als de verhaallijn goed is, is de volgende stap een goede cast om het verhaal over te brengen. Dat is iets wat Netflix goed heeft begrepen. In de nieuwe horrorfilm ‘Bird Box’ speelt namelijk niemand minder dan Oscarwinnares Sandra Bullock de hoofdrol.

Naast Sandra Bullock speelt ook Trevante Rhodes, bekend van de fantastische film ‘Moonlight’, in de horrorfilm. Daarnaast heeft de geweldige Sarah Paulson, bekend van American Horror Story en Ocean’s 8, een rol in de nieuwe Netflix film en speelt ook getalenteerde John Malkovich in de film. Aan de cast zal het dus niet liggen.

Christmas comes early this year, want de film is 21 december al te zien op Netflix. Zin in.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Shay Mitchells nieuwe horrorfilm is zo eng dat ze haar rol mee naar huis nam

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Glamour

Reageer op artikel:
De nieuwe horror-thriller van Netflix heeft de beste cast ooit
Sluiten