Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 18 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Netflix komt met nóg een kerstfilm en Vanessa Hudgens heeft de hoofdrol

Bij Netflix weten ze hoe ze ons gelukkig krijgen: geef ons een hele dosis aan kerstfilms en je hoort ons niet meer. Waarschijnlijk heeft de streamingdienst ons gehoord, want we worden aan het eind van dit jaar verblijd met niet één, maar zelfs twee kerstfilms.

Netflix kerstfilm met Vanessa Hudgens

Na het nieuws dat er een vervolg op ‘A Christmas Prince’ komt, wordt onze Kerst nog ietsje leuker. De nieuwe Netflix-film zal ‘The Princess Switch’ heten en de hoofdrollen gaan naar Vanessa Hudgens en Sam Palladio. In een Instagram-post deelde Vanessa, naast een onwijs schattige foto met haar prins, dat de opnames net zijn afgerond:

Did someone say a royal wedding??????? that’s a wrap on THE CHRISTMAS SWITCH ? coming to you this holiday season on @netflix ❤️❤️ so excited for you guys to see this one ??

1.1 m vind-ik-leuks, 8,555 reacties – Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) op Instagram: ‘Did someone say a royal wedding??????? that’s a wrap on THE CHRISTMAS SWITCH ? coming to you this…’

Waar gaat de film over?

Het verhaal van de kerstfilm is heerlijk plat: een hertogin en een burger ruilen van plek als ze erachter komen dat ze bijna identiek aan elkaar zijn. De zaken worden alleen wat lastig wanneer ze beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit. Ai.

Dat betekent dus dat we Vanessa niet als één, maar als twee personen zien in de film! Wat een feest. Was het maar alvast december.

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix komt met nóg een kerstfilm en Vanessa Hudgens heeft de hoofdrol
Sluiten