Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Weet je niet welke film of serie je moet kijken op Netflix? Deze tool bepaalt het voor jou

Het kiezen van een Netflix-film blijft een hele uitdaging. Als je om 20:00 uur de app opent, is de kans groot dat je tegen 21:00 uur een keer een film hebt uitgekozen om te kijken. Die struggle is nu verleden tijd, want deze tool helpt je met kiezen.

Nu kan jij die tijd gebruiken om uitgebreid popcorn te maken, je favoriete huispak aan te trekken en lekker te gaan zitten. Zo wordt een Netflix en chill pas écht chill.

Kiezen op Netflix

Vaak weet je wel in wat voor genre je zin hebt. Ben je in de mood om meegesleept te worden in een dramatische film, of wil je een luchtige romantische comedy? Daar kom je vaak snel uit, maar dan begint het moeilijk te worden. Het aanbod op Netflix is enorm, maar toch voelt het vaak alsof je alle leuke films en series al hebt gekeken.

Think again want daar is niks van waar. Vaak zijn juist de onbekendere en oudere films en series op de streamingdienst het bingewatchen waard. Je hoeft echt niet alleen maar die populaire Netflix-Originals te kijken, er is nog zoveel meer. Daarnaast worden er elke week nieuwe films en series toegevoegd, dus je kan nooit “alles al hebben gekeken”.

Een handige tool

Voor alle besluiteloze mensen onder ons is er een super handige tool ontwikkeld. De ‘What The Hell Should I Watch On Netflix‘ website helpt je graag van je keuzestress af.

Het enige dat je hoeft te doen is bepalen of je een film of serie wil kijken, of dat het je eigenlijk helemaal niks boeit. In het laatste geval klik je ‘random‘ aan. Laten we er even vanuit gaan dat je specifiek een serie of film wil kijken. Je klikt op een van de twee en vervolgens bepaal je het genre waar je zin in hebt.

De machine kiest vervolgens een film of serie voor je uit die je kan kijken. Een korte synopsis staat bij de titel en je kan vaak ook de trailer kijken. Hoe relaxed is dit? Vervolgens klik je op ‘watch it now‘ en je filmavond kan beginnen. Let wel op, niet alle titels staat in Nederland op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.