Deze nieuwe Netflix-serie is de opvolger van Selling Sunset en wil je zien

Uren kijken we naar The Oppenheim Group die adembenemende villa’s verkoopt voor miljoenen dollars. Heb jij Selling Sunset al uitgespeeld? Dan hebben we goed nieuws voor je, er is namelijk binnenkort zo’n zelfde serie te vinden op Netflix en die heet Million Dollar Beach House. 

Ga jij ook zo lekker op real estate drama? In deze serie zie je hoe de meest luxe huizen van Amerika verkocht worden.

Million Dollar Beach House is de opvolger van Selling Sunset op Netflix

Met het derde seizoen van Selling Sunset achter de rug, is het tijd voor een nieuwe serie vol vastgoed, drama en competitie. Vergeet Los Angeles, want Million Dollar Beach House neemt je mee naar The Hamptons. Je weet wel, de plek waar alle loaded New Yorkers hun zomers doorbrengen. Ook in deze serie is de concurrentie onder de makelaars flink aanwezig. De makelaars van Nest Seekers sluiten deals van tientallen miljoenen en zijn niet vies van een beetje drama in de rechtbank.

De markt in The Hamptons is een van de meest exclusieve ter wereld en daarom gaat het hard tegen hard. Er zijn meer dan 2500 makelaars actief in het gebied en Million Dollar Beach House volgt er vijf. Vijf ontzettend ambitieuze, om precies te zijn. Deze vijf doen er alles aan om klanten binnen te halen en veeleisende klanten tevreden te stellen. Reken maar op ontevreden verkopers, chaotische open huizen en heel veel drama.

De serie is vanaf aanstaande woensdag te zien op Netflix. Wij zetten onze wekker vast.

NetflixRTL BoulevardGlamour US

Reageer op artikel:
Deze nieuwe Netflix-serie is de opvolger van Selling Sunset en wil je zien
Sluiten