Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 12 mrt 2018

Netflix’ nieuwe bakshow ‘Nailed It’ is voor iedereen die er niks van bakt

Vraag jij je ook altijd af hoe mensen in ‘Masterchef’ naast een drukke baan ook nog eens een keukenprins(es) kunnen zijn? De nieuwe Netflix-serie ‘Nailed It’ speelt daar perfect op in: de serie volgt thuisbakkers die de meest bijzondere baksels proberen na te maken en daar grandioos in falen.

Netflix ‘Nailed It’

Mislukte taarten, ingezakte cakes en misvormde koekjes: het komt allemaal voorbij in het nieuwe bakprogramma ‘Nailed It’. De serie wordt gepresenteerd door comédienne Nicole Byer – die je alleen al in de trailer laat huilen van het lachen. Kijk zelf maar:

Hilarisch, toch? In de clip hieronder krijgen we alvast een voorproefje van deelneemster Toni. Ze probeert een prinsessentaart na te maken, maar het blijkt niet zo’n heel groot succes te zijn:

Nailed it of failed it?

Of de de bakkers hun creaties nu failen of nailen; het is sowieso leuk om naar te kijken. De show heeft wat weg van ‘Heel Holland Bakt’ (of de Engelse versie, de ‘Great British Bake-Off’), maar het is allemaal net wat minder serieus. Wel mag één van de bakkers zich aan het eind van het programma de winnaar noemen: hij of zij gaat er met 10.000 dollar vandoor.

De serie is NU te bekijken op Netflix, maar je bent gewaarschuwd: de zes afleveringen heb jij in de kortste tijd gebinged.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix’ nieuwe bakshow ‘Nailed It’ is voor iedereen die er niks van bakt
Sluiten