Vanaf 17 januari is de eerste Nederlandse Netflix-serie Ares te zien en we kunnen niet wachten

Eindelijk is het zover: Nederland krijgt een eigen Netflix-serie. De serie genaamd Ares is vanaf vrijdag 17 januari wereldwijd te zien op Netflix. Afgelopen vrijdag deelde Netflix een teaser met de eerste beelden van de nieuwe serie en wij kunnen niet meer wachten.

Nederlandse Netflix-serie

Ares is een achtdelige psychologische horrorserie. Het verhaal gaat over de beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

De cast

De cast bestaat uit Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard, Hans Kesting en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. Overige rollen zijn er voor Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Jennifer Welts en Florence Vos Weeda. Ook de 26-jarige acteur Minne Koole, die vrijdag kansmaakt op een Gouden Kalf voor zijn rol in de boekverfilming Niemand in de stad, heeft een rol in Ares.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Vanaf 17 januari is de eerste Nederlandse Netflix-serie Ares te zien en we kunnen niet wachten
Sluiten