admin
admin Entertainment 9 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je fan bent van La Casa de Papel dan wil je deze spannende Netflix Original meteen zien

Netflix strooit met vette series en films de laatste tijd en gelukkig voor ons komt daar voorlopig geen eind aan. Na het immense succes van La Casa de Papel komt de streamingdienst nu met een soortgelijke super spannende serie: Alta Mar.

Netflix heeft dankzij het succes van La Casa de Papel aardig wat knaken geïnvesteerd in creatieve hubs en projecten in onder andere Spanje en Mexico. En dat resulteert nu in een nieuwe must watch thriller serie.

Spaanse Netflix Original Alta Mar

Alta Mar is een nieuwe Netflix Original die je nog deze maand op de streamingdienst kan checken. Pak je agenda er dus maar bij want de serie staat vanaf 24 mei op Netflix.

Het concept van de nieuwe spannende thriller ziet er veelbelovend uit. Op een schip vinden allerlei moorden plaats, en iedereen heeft wel een verborgen motief. Maar wie is de moordenaar, en hoe kan hij of zij gestopt worden? Één ding is duidelijk: niemand kan ontsnappen.

Alta Mar wordt geproduceerd van de makers van Gran Hotel, die dus als geen ander weten hoe ze een verslavende Netflix Original moeten maken.

Alta mar | Officiële trailer | Netflix

In de jaren 40 vertrekt het schip Bárbara de Braganza naar Rio de Janeiro. Alle passagiers reizen met een specifiek doel en verbergen meerdere geheimen. En ze proberen allemaal de storm te trotseren. ‘Alta mar’ met Jon Kortajarena, Ivana Baquero, Alejandra Onieva, Jose Sacristán en Eloy Azorín is vanaf 24 mei beschikbaar.

Het verhaal

De serie speelt zich af in het jaren veertig van de vorige eeuw. Het schip Barbara de Braganza vaart van Spanje naar het zonnige Rio de Janeiro. De passagiers hopen op een betere toekomst, maar het lijkt er niet op dat ze de kust van Rio de Janeiro überhaupt te zien krijgen.

Alles draait om twee zussen, Eva en Carolina. Ze waren al opvallende gasten door hun uiterlijk. Wanneer een passagier overlijdt die niet eens op de passagierslijst staat, ontluikt een wervelwind aan liefde, intrige en leugens. Één ding is zeker: de moordenaar is nog ergens op het schip…

Alle acht afleveringen van Alta Mar staan vanaf 24 mei op Netflix en wij gaan deze serie waarschijnlijk binnen één dag bingen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Als je fan bent van La Casa de Papel dan wil je deze spannende Netflix Original meteen zien
Sluiten