Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 22 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Bingewatchen maar – Deze Netflix Originals verschijnen in 2020 en wil je meteen zien

We zijn pas drie maanden onderweg en 2020 is nu al een bewogen jaar. Maar gelukkig hebben we altijd nog Netflix, waar we terecht kunnen voor de lekkerste series. Dit jaar lanceert Netflix allerlei nieuwe Netflix Originals en wij hebben de beste voor je verzameld.

Natuurlijk hebben we altijd onze favorieten, maar dit jaar lanceert Netflix ook een hoop nieuwe series. Daar zit vast genoeg materiaal tussen om te bingewatchen.

1. Feel Good

Nu Friends niet langer meer op Netflix staat, zijn we op zoek naar iets nieuws. Op 19 maart komt Feel Good uit, gebaseerd op het leven van een stand-up comedian. Charlotte Richie en Adrian Lukis spelen mee in de serie. Kijken maar.

2. Self Made: Inspired by the Memoirs of Madame C. J. Walker

In deze serie, die gebaseerd is op het boek On Her Own Ground, speelt Octavia Spencer de rol van C.J. Walker. Het boek zelf is geschreven door de kleindochter van Walker, de serie heeft maar vier afleveringen. Eén daarvan komt uit op 20 maart en is zeker de moeite waard.

3. Hollywood

Kan je ooit de mist in gaan met een nieuwe Ryan Murphy serie? Nee, dat dachten wij ook. Deze serie gaat over de gouden tijd in Hollywood rond 1940, verwacht dus veel mooie sets en kleding. Daarnaast mag de cast er ook wel wezen, met namen als Darren Criss, Maude Apatow, Patti LuPone en Jim Parsons. De serie gaat live op 1 mei.

4. Ratched

Hollywood is niet de enige serie van Ryan Murphy die we kunnen verwachten. In Ratched verschijnt Sarah Paulson als Zuster Ratched. Er is nog geen releasedatum bekend, maar we houden het in de gaten.

5. The Baby-Sitters Club

Netflix geeft ons een gloednieuwe kijk op de boekenserie over een groep babysitters en beste vrienden uit Stoneybrook, Connecticut. We weten nog niet veel over deze serie, maar Alicia Silverstone en Mark Feuerstein maken deel uit van de cast. Releasedatum is nog niet bekend. Even wachten dus.

6. Space Force

Netflix gaat een comedy-serie maken over Space Force. De serie wordt geproduceerd door Greg Daniels, die onder andere bekend is van Parks and Recreation en The Office. Space Force wordt een comedy met Steve Carell, Ben Schwartz en John Malkovich. Can’t wait.

7. Never Have I Ever

De titel van deze serie kan alleen maar veel goeds betekenen. Mindy Kaling maakt een coming-of-age serie over een vijftienjarig meisje genaamd Devi. Er zijn nog niet veel details bekend, maar hopelijk komt er snel meer info.

Wil je samen met je vrienden kijken terwijl je in quarantaine zit? Dan kan met Netflix Party.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bingewatchen maar – Deze Netflix Originals verschijnen in 2020 en wil je meteen zien
Sluiten