Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Samen Netflixen tijdens de quarantaine: met Netflix Party kan het gewoon

Nu we allemaal voorlopig thuis in quarantaine zitten en druk bezig zijn met social distancing, is Netflix onze beste vriend. Toch is het behoorlijk saai om in je eentje te bingewatchen, want voorlopig zit het er niet in om dat gezellig met vrienden naast je te gaan doen.

Of toch wel? Met Netflix Party is het namelijk mogelijk om gezellig – op afstand – samen te kijken.

Samen Netflixen tijdens de quarantaine

Voorlopig is het tijd om binnen te blijven. Het lijkt er dus op dat we de komende weken (of misschien wel maanden) niet meer samen kunnen Netflixen met vrienden. Mis je je vrienden en het bankhangen? No need to. Dankzij deze geniale oplossing kun je toch nog samen bingewatchen.

Netflix Party

Met Netflix Party is het mogelijk om je serie of film te synchroniseren met je vrienden. En dat is niet het enige, je kunt in de tussentijd ook nog chatten met je vrienden over alles wat je ziet. Waar wacht je nog op? Het enige wat je hoeft te doen is de gratis Chrome-extensie Netflix Party hier downloaden.

Good to know: de extensie werkt – de naam zegt het al – alleen in je Chrome browser op je computer of laptop. Open vervolgens een Netflix-serie of film, speel hem af en klik op de extensie (een rood “NP” logo naast de adresbalk). Zodra je op ‘Start Party’ klikt, komt er een link in beeld die je weer met je vrienden kunt delen. Zo simpel is het.

En er is meer

Het leuke is dat je niet alleen samen kunt kijken naar je favoriete serie of film, maar dat je ook nog kunt kletsen in de tussentijd. Er is namelijk een real-time chatfunctie. Je kunt screenshots, emojis en GIFs sturen om het feest helemaal compleet te maken. Let’s get the party started.

Reageer op artikel:
Samen Netflixen tijdens de quarantaine: met Netflix Party kan het gewoon
Sluiten