Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 21 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Slecht nieuws – gaat Netflix je bingesessies onderbreken met reclame?

Sinds Netflixen een werkwoord is, is het een van onze favoriete bezigheden geworden. Op een druilerige zondag of na een lange werkdag; we doen niets liever dan series bingewatchen. Maar nu gaat onze hobby onderbroken worden door Netflix reclame…

Wat maakt Netflix zo chill? Juist. Het feit dat je ongestoord kunt kijken zonder Netflix reclame, onderbrekingen of andere lastige taferelen. Het is juist zo ontzettend handig en gebruiksvriendelijk, waardoor we massaal fan zijn.

Netflix reclame? Zeg dat het niet waar is

Het nieuws over reclames tussendoor maakt ons niet blij. Integendeel, we worden er ietwat depressief van. En rebels. En koppig. Want hoe irritant is het dat er in een betaalde app ineens ook onderbrekingen komen. Moeten we dan weer illegaal gaan streamen?

Nou, niet dus. Het is allemaal een tikkeltje minder erg dan we dachten. Want er komt niet middenin een spannende scène ineens een reclame voor wasverzachter of maandverband opduiken. Pfoei.

Promoten van Originals

Maar wat je wel kunt verwachten, is aan het einde van de aflevering een reclame van Netflix zelf. De streamingsdienst is namelijk aan het testen of dit een goede manier is om hun eigen series te promoten onder hun gebruikers.

Dus het valt mee. Maar het enige nadeel is dat je deze reclames niet kunt wegklikken. Je moet de reclame helemaal laten afspelen voor je de volgende aflevering kunt bekijken. Lijkt de gepromote serie je wel wat? Dan kun je deze vanuit de reclame toevoegen aan je kijklijst. Da’s dan wel weer handig.

Het wordt gelukkig nog beter, want zoals het nu lijkt gaan we in Nederland helemaal geen last van de reclames hebben. Nu maar hopen dat dit ook zo blijf en de irritante onderbrekingen echt alleen in Amerika gedaan worden.

Fingers crossed.

Mogen deze filmkoppels alsjeblieft weer samen een film maken?

Manners

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Slecht nieuws – gaat Netflix je bingesessies onderbreken met reclame?
Sluiten