Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 28 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Can’t wait – Netflix deelt de officiële trailer van nieuwe serie Selena: The Series

Zo’n jaar geleden kondigde Netflix al aan dat ze bezig waren met een nieuwe serie over het levensverhaal van Selena Quintanilla, één van de grootste Latijns-Amerikaanse zangeressen van de vorige eeuw. Met dat nieuws moesten we het doen, tot nu. De streamingdienst deelde afgelopen maandag de officiële trailer van Selena: The Series en het belooft veel goeds.

Hier lees je alles wat je wil weten over Selena: The Series.

Nieuwe Netflix-serie Selena: The Series

De nieuwe serie zal Selena: The Series heten en gaat over het levensverhaal van Selena Quintanilla. Toen Netflix vorig jaar aankondigde dat ze met deze serie zouden beginnen, volgde even later de teaser trailer op YouTube. Afgelopen maandag kwam daar dan de officiële trailer. We praten je bij.

Het verhaal

De Netflix-serie Selena: The Series zal uit twee delen bestaan, waarbij het levensverhaal van de zangeres bekend staat. Tijdens het kijken van de serie zien we hoe Selena het kleine podium in het restaurant van haar vader omruilt voor grotere zalen. Als een ding duidelijk naar vorne komt, is het dat de Tejano-zangeres veel succes kende. In 1994 won ze als eerste Tejano-zangeres de Grammy voor het beste Mexicaans-Amerikaanse album.

Toch kent haar succes ook een keerzijde. Om grip op het succes te houden, moet Selena samen met haar familie namelijk moeilijke beslissingen maken. En een paar van die pijnlijke beslissingen die worden gemaakt, zorgen er uiteindelijk voor dat de Mexicaanse Madonna (hoe ze ook wel werd genoemd) een weg ingaat die uiteindelijk leidt tot een huiveringwekkend eind.

De trailer

Dat Selena: The Series niet alleen maar gaat over succes, wordt in de trailer al duidelijk. Er wordt niet alleen maar aandacht besteed aan Selena haar carrière. Het wordt al gauw duidelijk dat we als kijker ok de verhaallijnen van haar familieleven gaan volgen, zoals haar zus Suzette en broer A.B.

In de trailer van Selena: The Series zien we Selena ook met Chris Pèrez, de man waarmee de zangeres later zal trouwen. Dat die relatie niet bij iedereen in de smaak viel, is wel duidelijk. Eén ding is zeker: de serie zit vol klassiekers én toffe looks.

De cast

De familie Quintanilla werkte samen met de maker en uitvoerend producent van de Netflix-serie Selena: The Series, Moisés Zamora. De hoofdrol is voor niemand minder dan Christian Serratos, die je ook wel kan kennen van Twilight en The Walking Dead.

Ricardo Chavira (bekend van Desperate Housewives) speelt de vader, Noemi Gonzalez (die je kan kennen van The Young and the Restless) speelt Selena’s zus en vervult Gabriel Chavarria de rol van de oudste broer van Selena, die je kan kennen van War for the Planet of the Apes.

Releasedatum

Het eerste deel van Selena: The Series – dat afleveringen van zes uur bevat – verschijnt op 4 december al op Netflix. Perfect voor tijdens je vrije dagen rond kerst, don’t you think? Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede deel op Netflix zal komen te staan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Can’t wait – Netflix deelt de officiële trailer van nieuwe serie Selena: The Series
Sluiten