Noah Korevaar
Noah Korevaar Entertainment 25 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Netflix-miniserie Clickbait over de ontvoerde huisvader Nick wil je nu zien

Aan nieuwe series op Netflix hebben we nooit genoeg, daarom vinden we het ook helemaal niet erg als Netflix zelf met nieuwe series komt. Maak kennis met Clickbait, een intense miniserie waarvan Netflix onlangs de eerste trailer uitbracht. Is de ontvoerde huisvader Nick een onschuldige familieman of een monster met duistere geheimen?

De miniserie is nu te streamen.

Netflix lanceert Clickbait

We hebben al enige tijd geen succesvolle series als Bridgerton en Lupin gezien op Netflix. Waar blijft de volgende flagship-serie die voor enorme hype op sociale media zorgt? Het zou zomaar kunnen dat Clickbait het volgende succes van Netflix is. Clickbait is een interessante thriller-miniserie met een puike cast.

Clickbait gaat over een gekidnapte vader genaamd Nick Brewer, gespeeld door Adrian Grenier (The Devil Wears Prada). Volgens zijn vrienden en familie is hij een fantastische gast, een loyale broer en de perfecte gezinsman, maar zijn ontvoerders bestempelen hem als een misbruiker en misschien zelfs een moordenaar van vrouwen.
Hij wordt continu gefilmd en op het internet gezet middels een livestream. Nick krijgt van zijn ontvoerders een bord met een duidelijke boodschap: “Bij de 5 miljoen views sterf ik.”

Onschuldig of niet?

Terwijl zijn zus zijn naam blijft verdedigen, uiten het grote publiek en zelfs zijn vrouw hun twijfels. Is Nick zelfs eigenlijk wel de moeite waard om te redden? Politieagenten beginnen steeds pittigere vragen over zijn verleden te stellen. “In een kwestie van flashbacks leren we dat hij complexer is dan zijn zus wil toegeven – en misschien gevaarlijker dan zijn vrouw zich realiseerde,” aldus de officiële synopsis van Netflix. Is Nick echt een onschuldige huisvader, of toch een monster?

De rest van de cast bestaat onder andere uit Betty Gabriel (Get Out, Westworld), Zoe Kazan (What If, The Big Sick) en Abraham Lim (The Boys, The Circle). De eerste trailer belooft in ieder geval een intense achtbaanrit, met dramatische muziek en een hoop consternatie. Dit wordt een thriller om in de gaten te houden. Vanaf nu kunnen we gaan ontdekken of Clickbait Netflix een nieuwe hit of op zijn minst een sterke serie oplevert.

🌟

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De nieuwe Netflix-miniserie Clickbait over de ontvoerde huisvader Nick wil je nu zien
Sluiten