Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 22 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe Netflix-Original is een combinatie tussen Fyre Festival en een bizarre horrorfilm

Heb je je ooit afgevraagd hoe Fyre Festival zou zijn geweest als de bezoekers elkaar hadden vermoord? Blijkbaar vroegen de filmmakers bij Netflix zich dat wel af. De nieuwe Netflix-serie ‘The I-Land’ lijkt een combinatie te zijn tussen Fyre Festival en een bizarre horrorfilm.

In de trailer van de serie zien we, net als in de promovideo van Fyre Festival, een aantal knappe vrouwen chillen op het strand. Het ziet er prachtig uit, tot duidelijk wordt dat het feest een hele duistere wending krijgt.

Netflix-Original ‘The I-Land’

Het werd wat ons betreft wel weer tijd dat Netflix met een spannende serie komt. Eindelijk wordt ons geduld beloond want de streamingdienst lanceert volgende maand een gloednieuwe thriller. De serie genaamd The I-Land lijkt een combinatie te worden tussen de documentaire over Fyre Festival en een bloederige horrorfilm.

Natuurlijk zit het hele schandaal rondom Fyre Festival nog vers in ons geheugen. De beloftes in de prachtige promovideo van het festival bleken allemaal één grote leugen. En laat dat nu precies de inspiratiebron zijn geweest van de nieuwe serie op Netflix.

Trailer van de serie

In de trailer van The I-Land zien we een paar modellen in kristalhelder water zwemmen, op het strand chillen, samen lachen en ga maar door. Over de shots van het paradijselijke oord zijn woorden geschreven zoals “immersive and exclusive” en “captivating and breathtaking.” Klinkt bekend? Dat vonden wij ook.

Maar de promovideo voor het feest a la Fyre Festival maakt al snel een duistere wending wanneer bekend wordt dat de bezoekers het eiland niet mogen verlaten. Integendeel zelfs, het tropische feest blijkt een bloederige race te worden om te overleven.

“In this sci-fi adventure series, ten people wake up on a treacherous island with no memory and soon discover this world is not as it seems. Faced with the I-Land’s extreme psychological and physical challenges, they must rise to their better selves — or die as their worst ones,” luidt de omschrijving van de spannende serie op Netflix. De groep moet extreme fysieke en psychische uitdagingen aangaan om de strijd te overleven. Ineens klinken die broodjes met kaas op Fyre Festival zo slecht nog niet.

De serie bestaat uit zeven afleveringen en is vanaf 12 september te zien op de streamingdienst. Onder andere acteurs Kate Bosworth, Alex Pettyfer, Natalie Martinez, en Kota Eberhardt spelen in de bloedstollende serie.

Popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe Netflix-Original is een combinatie tussen Fyre Festival en een bizarre horrorfilm
Sluiten