Wil je zien – Deze nieuwe Netflix-serie schijnt een mix te zijn tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars

Heb jij Netflix al uitgespeeld? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er staat sinds een paar dagen een pareltje op Netflix dat een mix schijnt te zijn tussen ‘Gossip Girl‘ en ‘Pretty Little Liars‘. De Britse serie Get Even gooit nu al hoge ogen en wij vertellen je waarom je het wil zien.

Als eeuwige Gossip Girl-fans sprongen wij een gat in de lucht toen we hoorden dat er een serie op Netflix staat die erop lijkt. Dit keer zijn het niet de Upper East Siders die we volgen, maar vier Britse scholieren.

De nieuwe Netflix-serie Get Even

In de serie volgen we vier meiden die het pesten op hun school helemaal zat zijn. De vier besluiten een team te vormen en in het geheim het pesten aan te pakken, deze groep noemen ze DGM (Don’t Get Mad). De meiden bedoelen het goed, maar worden ineens het doelwit als een van de pestkoppen wordt vermoord. Het lichaam is gevonden met een briefje met daarop ‘DGM’ in zijn hand, waardoor het lijkt alsof de groep verantwoordelijk is voor de moord.

Vier meiden die geteisterd worden door een anoniem persoon. Sounds familiar, right?  Get Even wordt nu al vergeleken met de nieuwe Pretty Little Liars. Er komen van zowel Pretty Little Liars als van Gossip Girl veel elementen terug in Get Even. Zo worden de meiden achtervolgd door een high-tech groep (Gossip Girl), is er een highschool student vermoord (Pretty Little Liars), draagt iedereen schooluniformen (Gossip Girl) en speelt er een actrice in die sprekend lijkt op Alison DiLaurentis.

Wat wel anders is, is dat Get Even veel meer focust op diversiteit. De cast van de nieuwe serie is een stuk diverser dan die van Gossip Girl en Pretty Little Liars. Dat vinden we leuk.

 

Het eerste seizoen van Get Even bestaat uit tien afleveringen en is nu te zien op Netflix. Dus vind jij het dit weekend te heet om naar buiten te gaan? Dan weet je wat je te doen staat.

Glamour VS

Reageer op artikel:
Wil je zien – Deze nieuwe Netflix-serie schijnt een mix te zijn tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars
Sluiten