Ben je fan van Stranger Things? Dan is dit je nieuwe favoriete Netflix serie

We zijn altijd op zoek naar nieuwe Netflix pareltjes. Het is nou eenmaal zo dat wanneer je een serie leuk vindt, je hem ook in een week uitkijkt #guilty. En daarna val je in het welbekende Netflix gat. Niet getreurd, we hebben een fijne serie gevonden om te gaan bingewatchen.

Als je fan bent van Stranger Things, is de nieuwe serie I Am Not Okay With This jouw nieuwe favoriet.

I Am Not Okay With This

Als de producers van Stranger Things en de regisseur van End of The F***ing World samenwerken aan een serie, heb je onze aandacht. I Am Not Okay With This is een hedendaags verhaal over een high school studente, genaamd Sydney. Ze is in veel opzichten een normale tiener die op de middelbare probeert te overleven.

Vrienden, worstelingen met familie en het ontdekken van seksualiteit behoren tot het normale tienerplaatje. Tot ze begint te ontdekken dat ze superkrachten heeft en dus anders is dan haar leeftijdsgenoten. I Am Not Okay With This zou je dus kunnen beschrijven als een coming of age verhaal, maar dan met een superhelden twist.

“Sydney seems like a normal 15-year-old freshman. She hangs out underneath the bleachers, listens to music in her friend’s car, and gets into arguments with her annoying little brother but she also has a few secrets she’s only shared in her diary,” zeggen de producers in een statement.

netflix serie i am not okay with this
Netflix Media Center

Bingewatchen maar

Sydney wordt gespeeld door niemand minder dan Sophia Lillis, de jonge actrice die definitief doorbrak met de monsterhit IT. Andere castleden zijn Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Katheleen Rose Perkins, Aidan Wojtak-Hissong en Richard Ellis. Netflix benadrukt in het marketingmateriaal van de serie dat het een soort mix is tussen Stranger Things en End of the F***king World.

Benieuwd? Kijk dan zeker de trailer van de serie waardoor je zeker zin krijgt om alle drama te gaan bekijken. Awkward tieners? Oncomfortabele stiltes? I Am Not Okay With This zit er vol mee. Wij kunnen niet wachten, vanaf 26 februari verschijnt de serie op Netflix.

Reageer op artikel:
Ben je fan van Stranger Things? Dan is dit je nieuwe favoriete Netflix serie
Sluiten