Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 1 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van La Casa de Papel? Dan moet je deze nieuwe Netflix-serie ook zien

Wie ons kent, weet dat we groot fan zijn van La Casa de Papel. Het nieuwe seizoen kan wat ons betreft niet snel genoeg beginnen. Goed nieuws voor alle medefans want er komt een nieuwe Netflix-serie aan van de maker van La Casa de Papel: Sky Rojo.

Voordat je je Netflix-app opent moet je nog even wachten. De spannende serie staat nog niet op Netflix, maar er is al wel een hoop bekend over het plot.

Spannende series op Netflix

Met smart wachten we massaal op het vierde seizoen van de spannende, Spaanse, Netflix-serie La Casa de Papel. Het nieuwe seizoen belooft namelijk veel goeds. Toch zijn er nog veel meer spannende series die eraan komen die in hetzelfde straatje vallen, en daar willen we meer over weten.

Zo schreven we eerder al over de komende, Spaanse serie White Lines. Voor deze serie hebben de makers van The Crown en La Casa de Papel de handen ineengeslagen. De serie bevat veel Spaans-Engelse invloeden, en we hebben nog meer leuk nieuws voor fans van dit genre.

Fetiche de primera claqueta. First clapperboard fetish. #skyrojo

623 Likes, 59 Comments – EduardoChapero-Jackson (@eduardochaperojackson) on Instagram: “Fetiche de primera claqueta. First clapperboard fetish. #skyrojo”

Sky Roja

Alex Pina, de maker van La Casa de Papel, is namelijk bezig met nóg een nieuwe serie. Sky Roja is een Spaanse Netflix-serie die gemaakt wordt door Alex en Esther Martínez Lobato (de maker van Vis a Vis).

De serie gaat over drie prostituees die een stripclub verlaten nadat ze een pooier enorm hebben toegetakeld. Het ziet er niet goed uit voor de drie vrouwen en dus slaan ze op de vlucht. De roadtrip die de prostituees ondernemen zal geen feestje worden dus verwacht veel drama en spanning.

Het verhaal van de serie heeft niet veel overeenkomsten met La Casa de Papel, maar draagt wel dezelfde spanning spanning met zich mee. Vorige week zijn de opnames van start gegaan, dus we moeten nog even geduld hebben. Wanneer de releasedatum van de serie is, is nog niet duidelijk. Tot die tijd zeggen we adios amigos en hasta pronto.

Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ben je fan van La Casa de Papel? Dan moet je deze nieuwe Netflix-serie ook zien
Sluiten