Mensen omschrijven deze Netflix-film als ‘Ziek, misselijkmakend en ijzersterk’

Sinds afgelopen week staat de nieuwe film The Perfection op Netflix. Deze psychologische thriller bevat ook nog eens aardig wat ranzige horror-elementen. Dat hebben we natuurlijk al vaker gezien, maar niet op deze manier. The Perfection wordt niet alleen goed ontvangen door de media, de Netflix-Original maakt ook nog eens behoorlijk wat los bij de kijkers.

The Perfection draait om Charlotte. Ze is een zeer getalenteerd cellist die de kwaliteiten heeft om door te breken op het hoogste niveau. Charlotte lijkt niet te stoppen, totdat haar moeder ziek wordt. Ze kiest ervoor om de cello in de hoek te zetten en alles in het werk te zetten om de laatste maanden van haar moeders leven zo prettig mogelijk te maken.

Netflix-film The Perfection

Wanneer haar moeder uiteindelijk overlijdt, besluit Charlotte om toch weer contact te zoeken met haar leermeester. Die heeft inmiddels een nieuwe leerling die minstens net zo muzikaal en ambitieus is. Er ontstaat een concurrentiestrijd die veel te ver gaat. Beiden willen de beste zijn en weten dat ze daarvoor de andere uit de weg moeten ruimen.

De manier waarop dat gebeurt, is oprecht te bizar voor woorden. Het is bijna niet uit te leggen en daarom raden we je aan om onderstaande trailer eerst te bekijken.

Het internet gaat los

Zoals je kunt zien is de trailer behoorlijk heftig. Zeker als je een zwakke maag hebt en bang bent voor insecten, kun je Netflix-Original The Perfection misschien beter vermijden. Mocht je daar wel tegen kunnen en gek zijn op psychologische thrillers? Dan is The Perfection, als we de mensen op Twitter mogen geloven, zeker een aanrader.

Julieann Marie on Twitter

Me trying to process what the hell I just witnessed. #ThePerfection (I loved it) https://t.co/T6oVPg24NP

Sussudio on Twitter

Me pretty much the whole time watching #theperfection https://t.co/dT5hu2RyfV

JC on Twitter

Mrs: Let’s watch #ThePerfection Me: What’s it about? Mrs: Idk, some cello thing (1 hour, 35 minutes later) https://t.co/v9wqJ72cqO

Josh Tyler on Twitter

I don’t know if there’s a movie I’ve seen recently that disturbed, shocked, and wowed me more than #thePerfection. Must see for any horror/suspense fan.

Reageer op artikel:
Mensen omschrijven deze Netflix-film als ‘Ziek, misselijkmakend en ijzersterk’
Sluiten