De nieuwe Netflix serie ‘The Stranger’ is jouw nieuwe favoriet en dit is waarom

Voor iedereen die groot fan is van de serie You maar seizoen twee allang heeft uitgekeken (duh), heeft Netflix een oplossing. De nieuwe serie The Stranger is namelijk vreselijk spannend en staat al sinds 30 januari op Netflix. En geloof ons maar als we zeggen dat je er geen spijt van gaat krijgen.

Was je ook even in paniek omdat je Netflix had uitgespeeld? Niet getreurd, want The Stranger is minstens zo spannend als je favoriete serie You.

Netflix-serie The Stranger

In de Netflix-serie You kennen we Joe Goldberg als de creep, in The Stranger zien we een vrouwelijke versie van Joe. Deze mysterieuze vrouw (Hannah John-Kamen) benadert familieman Adam en vertelt hem dat zijn vrouw niet eerlijk tegen hem is. Hij heeft net te horen gekregen dat zijn vrouw een miskraam heeft gehad, maar volgens de mysterieuze vrouw klopt dit niet. Whut?!

Als Adam zijn vrouw confronteert, geeft ze het geheim toe en pakt ze haar spullen. Dit is het eerste geheim dat boven water komt, maar de mysterieuze vrouw heeft het niet alleen gemunt op Adam. Binnen no-time staat het hele stadje op zijn kop omdat er allerlei geheimen worden onthuld door de komst van The Stranger. Kortom: de Netflix-serie is er één om van te smullen en verrast je op allerlei manieren.

Gebaseerd op een boek

The Stranger is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. Eerder verscheen de verfilming van zijn boek Safe al op Netflix, na het succes sloot Netflix een deal met de auteur. En dus is The Stranger zeker niet de laatste serie waar je van gaat smullen, er komen nog meer spannende thrillers aan. Ben je fan van de serie The Outsider op HBO? Dan moet je The Stranger zeker gaan bingewatchen, maar let op: als je eenmaal begint stop je niet meer.

Reageer op artikel:
De nieuwe Netflix serie ‘The Stranger’ is jouw nieuwe favoriet en dit is waarom
Sluiten