Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 apr 2020

Netflix deelt hilarische blooper-compilatie van de serie Sex Education

We kunnen met zekerheid zeggen dat we fan zijn van de hilarische Netflix-serie Sex Education. Het tweede seizoen verscheen begin dit jaar en wist al onze verwachtingen (wederom) te overtreffen. Deze heerlijke coming of age-serie doet werkelijk alles goed en verdient daarom alle lof. Zelfs als het fout gaat, is het hilarisch.

Dat weten we omdat Netflix zo vriendelijk is geweest om een blooper-compilatie met ons te delen. Ruim acht minuten lang kunnen we genieten van de momenten waarin het allemaal niet helemaal liep zoals gepland.

Goed voor hart en ziel

De blooper-compilatie laat ons niet alleen gieren van het lachen, hij herinnert ons er ook aan hoe goed Sex Education is. Het tweede seizoen heeft een 97% score op Rotten Tomatoes en krijgt op Metacritic een 82 uit 100. The Guardian noemt Sex Education seizoen twee een zeldzaam magnifieke komedie die goed is voor zowel het hart als de ziel. We hadden het niet beter kunnen zeggen.

Inmiddels is bekend dat Sex Education ook een derde seizoen gaat krijgen. Dat kondigde Netflix op uiterst kunstzinnige en hilarische wijze aan met een video. Een precieze releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar we durven wel een gokje te wagen.

Sex Education seizoen 3 op Netflix

De eerste twee seizoen verschenen namelijk in januari op Netflix. De verwachting is dat ook de derde reeks afleveringen in de eerste maand van het nieuwe jaar zal gaan verschijnen. Als het goed is gaat de coronacrisis geen invloed hebben op de release omdat alle opnames naar verwachting al achter de rug zijn. Je kunt januari 2021 dus alvast omcirkelen in je agenda, want je hebt heel veel tijd nodig om Sex Education te bingewatchen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix deelt hilarische blooper-compilatie van de serie Sex Education
Sluiten