Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Yes – Netflix deelt de eerste beelden van Sex Education seizoen 3

We kunnen gerust zeggen dat we obsessed zijn met de serie Sex Education. De progressieve serie met geweldige karakters (Hallo, Gillian Anderson) is een must watch op Netflix. Het eerste seizoen keken we zo af, we wachtten wanhopig op het tweede en inmiddels alweer op het derde seizoen van Sex Education. En nog meer goed nieuws: Netflix heeft de eerste beelden van seizoen 3 al gedeeld.

Hoog tijd om je geheugen op te frissen en je alles te vertellen over Sex Education seizoen 3.

Sex Education: seizoen 3

Goed, we weten dat Sex Education onze favoriete serie is. Maar wat kunnen we verwachten van het derde seizoen? Netflix heeft zojuist de eerste beelden op de set gedeeld. De foto’s werden gemaakt door Tanya Reynolds (die Lily Iglehart speelt). Op de foto’s zien we hoe Ncuti Gatwa (Eric) op een bank zijn script zit te lezen, terwijl Patricia Allison (Ola) op het gras in de zon zit.

Lily zette op elke foto een datum en schreef een berichtje naar de fans van Sex Education: “Hi I’m Tanya Reynolds and I play Lily in Sex Education. I like to take photographs while we are waiting on set. I wanted to share some with you from behind the scenes of season 3. More to come as film develops… Be safe little aliens. Xxx.”

Releasedatum

Op 9 september 2020 is de productie van het derde seizoen officieel van start gegaan. En net als bij andere series en films, gooide het coronavirus eerder roet in het eten. Het filmen zou namelijk al in april 2020 beginnen. Omdat de productie dus later is begonnen, zal ook de releasedatum worden uitgesteld. Anders hadden we verwacht dat de serie een gelijk patroon aan seizoen 1 en 2 zou aanhouden, dan zou de serie in januari 2021 op Netflix staan. We wachten geduldig af en kijken uit naar de trailer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yes – Netflix deelt de eerste beelden van Sex Education seizoen 3
Sluiten