Klaar om te bingewatchen? Netflix heeft eindelijk goed nieuws voor fans van Suits

Ook fan van Harvey Specter? Dan hebben we goed nieuws voor je. Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het tweede deel van seizoen acht van Suits naar de streamingdienst komt. En het is sneller dan je denkt.

Afgelopen zomer konden fans van Suits met het achtste seizoen aan de slag op Netflix. Althans, de eerste tien afleveringen.

Suits op Netflix

Suits gaat over de geniale rechtenstudent Mike Ross, die allesbehalve een doorsnee student is. Hij stopt met zijn opleiding en krijgt het voor elkaar om zonder diploma voor topadvocaat Harvey Specter te mogen werken.Het fotografische geheugen van Mike komt Harvey goed van pas. De topadvocaat is wel overtuigd van zijn kunnen, maar de rest van de medewerkers van het advocatenkantoor zijn aanvankelijk nog sceptisch.

De hoogtepunten van Suits zijn steevast de momenten waarop Ross en Specter hun krachten bundelen en ze een ‘onmogelijke’ zaak alsnog weten te winnen. Verder gaan we vooral niks spoilen, voor de Netflix-abonnees die nog aan Suits moeten beginnen. Dat is zeker nu tijdens de quarantaine een aanrader: weinig series weten zo consistent te scoren.

Tweede deel van seizoen acht

Na afgelopen zomer blijft het helaas bij een cliffhanger. Waar we normaliter dan vaak nog hetzelfde jaar de tweede helft van het seizoen kregen, pakt het dit keer anders uit. Netflix heeft namelijk officieel bekendgemaakt dat pas op in januari het tweede deel van Suits seizoen acht naar de streamingdienst komt in Nederland. Dan hebben we het over de overige zes afleveringen van het seizoen.

Vanaf 23 januari zal het volledige achtste seizoen te streamen zijn op Netflix. Maar die zes afleveringen heb je er natuurlijk zo doorheen. Dan zijn we weer in afwachting van het negende en daarmee laatste seizoen. Dat zal echter nog even gaan duren: pas in 2022 (!) gaat het laatste seizoen van Suits naar verwachting van start. Gelukkig kunnen we in januari alweer even naar Harvey Specter kijken.

Reageer op artikel:
Klaar om te bingewatchen? Netflix heeft eindelijk goed nieuws voor fans van Suits
Sluiten