De film over Ted Bundy met Zac Efron komt op Netflix én er is een nieuwe trailer

Eerder schreven wel al dat er een film komt over de veroordeelde seriemoordenaar Ted Bundy met Zac Efron in de hoofdrol. Netflix heeft deze week officieel de rechten van de film gekocht (voor een enórm bedrag). Daarnaast heeft de streamingdienst een nieuwe trailer gelanceerd én een releasedatum bekendgemaakt.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

De meningen over de film over de seriemoordenaar zijn enorm verdeeld. De film, waarin Zac Efron de rol van Ted Bundy vertolkt, wordt ervan beschuldigd de veroordeelde seriemoordenaar te verheerlijken. Zowel de grote groep voorstanders als de grote groep tegenstanders zorgen ervoor dat er enorm veel over de film gesproken wordt.

Volgens acteur Zac laat de film juist zien hoe de wereld toentertijd geobsedeerd raakte door een hele charmante man, die uiteindelijk een gestoorde seriemoordenaar bleek te zijn. Volgens hem en de makers van de film is het belangrijk dat we zien hoe dit proces toen bij veel mensen is gegaan.

Nieuwe trailer van Ted Bundy film

De film is dus een hot topic en iedereen wil weten wanneer en waar we deze kunnen bekijken. Volgens The Hollywood Reporter heeft Netflix de rechten van de film gekocht voor maar liefst negen miljoen dollar. Ze boden net iets meer dan STX en Lionsgate. Dat betekent dus dat de streamingdienst de enige plek is waar de film te zien gaat zijn en daar worden we natuurlijk blij van.

Netflix laat er geen gras over groeien en liet meteen aan de rest van de wereld weten wat de releasedatum is van de Ted Bundy film. Omcirkel 3 mei maar groot in je agenda want dan kan je zien hoe Zac Efron de gestoorde seriemoordenaar speelt.

Daarnaast heeft de streamingdienst natuurlijk ook een nieuwe trailer uitgebracht. In de trailer zien we meer nieuwe beelden van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’. We zijn benieuwd.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
De film over Ted Bundy met Zac Efron komt op Netflix én er is een nieuwe trailer
Sluiten