Er komt een Netflix-serie aan over de klassieke horrorfilm The Grudge

Horrorfans verzamelen want we hebben spannend nieuws. Netflix komt namelijk met een serie die gaat over de klassieke horrorfilm The Grudge. Je weet wel, die film waar je vroeger door in je broek scheet en waardoor je nog altijd ‘s nachts even onder het bed kijkt of er niet iets ligt.

Horrorliefhebbers zijn er vast van op de hoogte dat Netflix een aardige selectie aan gory horrorfilms heeft. Nu komt er ook eindelijk een nieuwe horrorserie en dit is alles wat we erover weten.

Netflix-serie over The Grudge

Als je nog nooit de horrorfilm The Grudge hebt gezien, moet je dat als je durft maar snel even doen. De film is mega bekend, maar is officieel een remake van de Japanse film Ju-On. Het klassieke verhaal is wel degelijk gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen wat het natuurlijk nog tien keer spannender maakt.

De serie die Netflix gaat produceren, zal ook gebaseerd worden op een deel van de waargebeurde gebeurtenissen in Japan. Netflix vertelt: “De klassieke J-horrorfranchise Ju-On is gebaseerd op ware gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in een periode van veertig jaar… en de waarheid is nog angstaanjagender!”

Het verhaal van The Grudge

Dus, waar gaat het verhaal van The Grudge nu eigenlijk over? De film speelt zich af in een (hoe kan het ook anders) verlaten huis in Japan. Het huis is vervloekt en dat zet een reeks aan afgrijselijke gebeurtenissen in gang. Zo vermoord de man des huizes zijn vrouw, verdrinkt hij later zijn zesjarige zoontje en pleegt hij uiteindelijk zelfmoord.

Een gezellige serie om tijdens het avondeten te kijken, gaat het dus niet per se worden. Maar als je fan bent van Japanse horrorverhalen, moet je deze Netflix-serie absoluut kijken. Nog even geduld hebben allemaal, want de serie komt in het voorjaar van 2020 uit.

Reageer op artikel:
Er komt een Netflix-serie aan over de klassieke horrorfilm The Grudge
Sluiten