Fan van de documentaire Cheer? Dan is de thrillerserie Dare Me echt iets voor jou

Fan van de Netflix-series You, Cheer en Euphoria? Dan is de nieuwe thrillerserie Dare Me echt iets voor jou. Het is de perfecte mix van de drie genoemde series én net zo verslavend.

Het kan zijn dat de titel van de serie je bekend voorkomt, het is namelijk gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Megan Abott. Dare Me staat sinds deze maand op Netflix en geloof ons, deze serie wil je zien.

Dare Me

Het verhaal van het boek en de serie gaat over een team cheerleaders van Sutton High. De uitgesproken Beth Cassidy (gespeeld door Marlo Kelly) en haar beste vriendin Addy Hanlon (gespeeld door Herizon Guardiola) leiden het team. Op het moment dat er een nieuwe coach arriveert om het team naar een hoger niveau te brengen, komen de onderlinge relaties onder vuur te liggen.

De vriendinnen kijken allebei anders tegen de nieuwe coach (Colette French) aan. Zo ziet Addy de strategie om het team naar een hoger level te brengen wel zitten, terwijl Beth zich afzet. Zij heeft het gevoel dat ze van haar troon wordt gestoten. Het zal je haast niet verbazen, maar het heeft alles te maken met een groot geheim dat Colette met zich meedraagt. De serie wordt steeds spannender en donkerder, hét recept voor een nieuwe verslaving.

Fun fact: de serie verscheen eerst – net als You – op de Amerikaanse televisie, maar deed niet zoveel. Nu het op Netflix staat is de serie een grote hit.

Gilmore Girls

Waar het bij de documentaire Cheer ging om de harde wereld rondom cheerleading, is dat in Dare Me ook goed terug te zien. Gemixt met wat moord en gevaarlijke vriendschappen zit de serie vol met spannende plottwists.

Megan Abott – de schrijfster van het boek en het oorspronkelijke verhaal – heeft ook in de serie veel invloed gehad. Gina Fattore, de scenarioschrijver van onder meer Gilmore Girls en Dawson’s Creek, sloot zich aan. Je begrijpt, dat belooft alleen maar veel goeds. Do we need to say more? Slinger Netflix aan en kijk de serie Dare Me.

Wist je dat je ook samen kunt Netflixen, terwijl je in quarantaine zit? Hier lees je er alles over

Reageer op artikel:
Fan van de documentaire Cheer? Dan is de thrillerserie Dare Me echt iets voor jou
Sluiten