admin
admin Post 3 februari 2018

3 handige Netflix tools die je helpen bij het kiezen van een film

Wanneer je een lange dag op werk hebt gehad of als je besluit het hele weekend in bed door te brengen, is het kijken van een film of serie een must. Lekker even helemaal relaxen in je chillpakkie op de bank of in bed, een grote voorraad snacks en een goede kop thee. Je zit er helemaal klaar voor, maar dan komt de grote vraag: wat ga je in hemelsnaam kijken? Gelukkig bestaan er Netflix tools.

De zoektocht op Netflix

Je kunt natuurlijk Netflix van voor naar achter en onder tot boven uitpluizen op zoek naar iets passends, maar dit kost ontzettend veel tijd. Vaak ben je nog niet eens halverwege je zoektocht, wanneer je het zat bent en maar gewoon iets aanklikt. Vaak niet heel satisfying; het is negen van de tien keer niet een film waar je echt heel erg veel zin in had.

Handige Netflix tools

Gelukkig ben jij niet de enige met dit probleem; iedereen heeft hier last van. Vaak wanneer iets een veel voorkomend probleem is, is er gelukkig altijd wel een slim iemand die besluit er iets aan te doen en een tool te ontwerpen om dit probleem op te kunnen lossen. Wij verzamelde een aantal van deze handige Netflix tools voor je, die je de volgende keer ontzettend goed gaan helpen met het kiezen van een passende film.

1. Flixable


Met deze tool heb je ontzettend veel opties, want je kunt niet alleen filteren op films maar ook op series en zijn er ontzettend veel sorteeropties. Daarnaast is er ook een duidelijk overzicht van de populairste opties per dag, week of maand en kun je zien welke films en series Netflix gaan verlaten. Het allerbeste aan deze tool is dat je kunt filteren op verschillende landen en dus ook op Nederland, zodat je zeker weet dat de optie die je kiest ook echt beschikbaar is.

Netflix tools
Fixable

2. Just Watch


Deze tool is heel handig voor de mensen die graag op de hoogte zijn of als eerste alle nieuwe releases willen zien; hier zie namelijk per dag wat er nieuw is op Netflix. Grotere series en films worden meestal wel aangekondigd door Netflix, maar een heel groot deel verschijnt op Netflix zonder dat iemand het echt doorheeft.

Netflix tools
JustWatch

3. Fan TV App


Deze tool is ontzettend handig omdat het een app is en je hem altijd en overal bij de hand hebt. Daarnaast kun je een eigen profiel creëren en customizen naar jouw wensen, dat je uiteindelijk alleen maar passende films en series krijgt voorgesteld. Een extraatje hierbij is dat je de app ook kunt gebruiken als een soort TV gids, maar deze functie is vooral bedoeld voor de Amerikaanse gebruikers.

Netflix tools
Fan TV

Huffpost

Reageer op artikel:
3 handige Netflix tools die je helpen bij het kiezen van een film
Sluiten