Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 mei 2020

Yes – Netflix deelt eerste teaser en releasedatum van Undercover seizoen 2

Het gebeurt niet vaak, maar in 2019 was een Nederlandstalige serie de populairste titel op Netflix. We hebben het dan natuurlijk over Undercover. De Belgische/Nederlandse serie werd massaal gebinged en nu weten we eindelijk wanneer het tweede seizoen op Netflix gaat verschijnen.Op het Nederlandse/Belgische Youtube kanaal van Netflix is namelijk een korte teaser verschenen.

Dit is de officiële aankondiging van seizoen 2 en geeft ons alvast een voorproefje van wat we kunnen gaan verwachten.

Undercover seizoen 2

In de clip die slechts 21 seconden duurt zien we de terugkeer van Ferry Bouman. De door Frank Lammers gespeelde drugscrimineel zit inmiddels in de gevangenis, maar dat weerhoudt hem er niet van om door te gaan met zijn criminele activiteiten. Zijn belangrijkste doel is het opsporen van de twee undercoveragenten die hem in het eerste seizoen van Undercover achter de tralies hebben gekregen.

Uit de teaser wordt duidelijk dat Ferry erin is geslaagd om één naam te achterhalen, namelijk die van Kim (Anna Drijver). Haar zien we ook voorbij komen in de teaser samen met haar undercover partner Bob (Tom Waes). Naast deze bekende gezichten, maken we ook kennis met een nieuw karakter. Ferry Bouman wordt namelijk geflankeerd door zijn bodyguard gespeeld door niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven.

Van drugshandel naar wapenhandel

Nu Ferry in de bak zit, gaan Kim en Bob verder met hun leven. Kim werkt inmiddels bij Human Rights en doet onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië. Hiervoor schakelt ze de hulp in van Bob. Hij volgt de wapens en komt zo bij een country & western manege in het Belgische achterland. Om de wapenhandelaren op te pakken zal Bob weer undercover moeten gaan.

Opnieuw een gevaarlijke missie en dat terwijl ondertussen ook Ferry jacht op hem maakt. Alsof dat allemaal al niet lastig genoeg is, begint in Undercover seizoen 2 ook zijn puberdochter Polly steeds lastiger geworden. Zij wil te weten komen wie haar vader nu echt is.

Releasedatum seizoen 2

De teaser eindigt met de welbekende Netflix aftiteling en onthult vervolgens wanneer seizoen 2 van Undercover gaat verschijnen. Helaas moeten we nog even geduld hebben, want pas vanaf 6 september staan de nieuwe afleveringen op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yes – Netflix deelt eerste teaser en releasedatum van Undercover seizoen 2
Sluiten