Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 3 okt 2018

Goals: je kunt straks zelf het einde van je Netflix serie bepalen

Niks is zo frustrerender dan een serie bingewatchen die in de laatste aflevering stopt met een cliffhanger *uhum Dynasty*. Nog frustrerender is een serie die heel anders afloopt dan je verwachtte. Netflix heeft iets briljants bedacht waardoor jij straks zelf de afloop van je serie bepaalt.

Aflevering na aflevering kijk je weg op je laptopje tot de seizoensfinale begint. Bummer, hij blijkt heel anders af te lopen dan je dacht. Dat gaat jou dus niet meer overkomen.

Zelf de afloop bepalen op Netflix

Wij kunnen echt niet wachten tot we gebruik kunnen maken van de nieuwste troef van Netflix. Je kunt straks zelf het einde van een serie bepalen en dat maakt ons leven nog veel beter.

Het is de bedoeling dat je na een aantal afleveringen als kijker een keuzemoment krijgt en zelf bepaalt hoe het verhaal vanaf daar verder gaat.

Welke series?

Netflix wil dit bij verschillende series gaan doen en de dienst heeft al aangekondigd dit in ieder geval bij Black Mirror te gaan doen. Aan het einde van dit jaar zou dat al mogelijk moeten zijn.

Bij welke series deze interactieve afleveringen nog meer gemaakt gaan worden weten we nog niet, maar wij kunnen genoeg series bedenken waarbij we dat willen zien.

Zo kom je erachter of iemand stiekem op je Netflix-account zit

NOS

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Goals: je kunt straks zelf het einde van je Netflix serie bepalen
Sluiten