Kelly Kulk
Kelly Kulk Fashion 28 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Never go out of style: 10 vrouwen die vaak zwart dragen

Black is such a happy colour of I’ll stop wearing black when they make a darker colour; zinnen die je vast wel bekend voorkomen als je vaak in zwarte kleding rondloopt. Ook deze bekende dames hieronder weten goed hoe ze een zwarte outfit moeten dragen. Laat je inspireren!

Grace Coddington

Met haar roestrode haren en bleke huid is ze niet te missen op de straten van New York. Grace Coddington, de creative director van de Amerikaanse Vogue, is vaak te zien in zwarte kleding. Zo ook hier beneden. Een simpele zwart jas, sjaal en broek kan een outfit al snel heel classy maken.

Olivia Palermo

De vrouw die zo’n beetje alles kan hebben, Olivio Palermo. Ook zij weet haar zwarte outfit classy chic eruit te laten zien.

Aila Wang

Zeker de schattigste van allemaal: Aila Wang. Het nichtje van Alexander Wang. Het verbaast ons dan ook helemaal niet dat ze van top tot teen is gekleed in het zwart. Hieronder zie je haar bij een show van haar oom, inclusief Wang bag. Aw.

Audrey Hepburn

Deze iconische vrouw uit de jaren ’60 wist altijd als de beste elegante zwarte jurkjes te dragen en af te stylen met een enorme zonnebril en mooie sieraden. Vooral haar looks in Breakfast at Tiffany’s zijn om bij weg te kwijlen. Laat deze trend maar weer snel terugkomen.

Diane Pernet

Zodra je deze dame tegenkomt op straat is ze niet te missen. Met haar opgestoken haar en cat-eye sunnies is deze blogster altijd in het zwart gekleed. Ze laat zien dat je zonder kleur ook heel creatief kunt zijn met je outfit.

Mary-Kate en Ashley Olsen

Deze iconische tweeling zijn al op vroege leeftijd bekend geworden door de Amerikaanse serie Full House. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit celebland en hebben ze samen aan nog een aantal films gewerkt. Anno nu zijn de zusjes vooral bezig met hun eigen kledinglijn. Het is dan ook niet gek dat de zusjes rondlopen in de meest te gekke (zwarte) outfits.

Morticia Addams

Het programma waar de quote ”black is such a happy colour” vandaan komt: The Addams Family. Stiekem waren we allemaal wel fan van dit programma, waar Morticia Addams (gespeeld door Anjelica Huston) met haar spierwitte huid altijd gekleed was in een lange zwarte jurk, waarmee het leek alsof ze niet liep maar zweefde.

Rei Kawakubo

De dame die het label Comme des Garçon heeft opgericht, Rei Kawakubo, staat bekend om haar zwarte outfits en strakke zwarte bob.

Miranda Kerr

Nog een vrouw die waarschijnlijk alles kan hebben: Miranda Kerr. Ze maakt deze all black outfit af met een knallende rode lippenstift.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Never go out of style: 10 vrouwen die vaak zwart dragen
Sluiten