Er komt een tweede seizoen van Never Have I Ever en we kunnen echt niet wachten

Stop waar je mee bezig bent. Wij hebben geweldig nieuws. Never Have I Ever komt met een tweede seizoen. Netflix heeft officieel naar buiten gebracht – op hilarische wijze – dat het tweede seizoen er echt aan zal komen.

Het eerste seizoen was al een groot succes. Fans (waar wij onder vallen) konden niet wachten op een nieuw seizoen en nu is bekend geworden dat het eraan zit te komen. Can’t wait.

Never Have I Ever op Netflix

Soms heb je zin in een serie waar je niet al te veel bij na hoeft te denken. Never Have I Ever is zo’n pareltje. Netflix had het zelf ook niet verwacht, maar wereldwijd was de serie een enorm succes. Als je het nog niet gezien hebt, is misschien even wennen.

De serie heeft een voice-over en zit vól met plaatsvervangende schaamte, maar we weten zeker dat je ervan gaat houden. Naast alle gekheid zit de serie ook vol met interessante thema’s zoals verwaarlozing, seksualiteit en rouwverwerking. Door het succes van het eerste seizoen, is het niet heel gek dat er een tweede seizoen aan komt.

Hilarische bekendmaking

Dat het tweede seizoen eraan zit te komen, bracht Netflix naar buiten op een originele manier. In een Tweet werd een video geplaatst van de hoofdrolspeelster Devi (maitreyi Ramakrishnan), die belt naar haar medeacteurs via Zoom.

Helaas hebben die alleen maar oog voor het nieuwe kapsel van Devi, waardoor zij er maar moeilijk tussenkomt met het nieuws. Het filmpje is een fijn voorproefje voor het nieuwe seizoen. Oordeel zelf.

Reageer op artikel:
Er komt een tweede seizoen van Never Have I Ever en we kunnen echt niet wachten
Sluiten