Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Gesponsord 22 okt 2018

Dit is waar je de looks van Kourtney Kardashian voordeliger koopt

Als we gaan shoppen, is het soms best lastig om te bepalen wat we nou willen inslaan. Daarom doen we altijd een beetje inspiratie op via de Instagram-accounts van celebs. Het wordt ons nu nóg makkelijker gemaakt om er zoals onze favoriete celebs uit te zien, want via The Next Closet koop je hun looks gewoon.

De outfits van celebs

De omslag van zomer naar herfst is officieel geweest en dat betekent (naast de kou) dat we weer een nieuwe garderobe mogen aanschaffen. Maar wat we precies in onze garderobe willen hebben, weten we nog niet. Tegenwoordig is er zoveel keuze en lijken de modetrends steeds sneller te veranderen.

Dus, om zeker te weten dat we er goed uitzien, halen we zo nu en dan inspiratie uit de prachtige outfits van beroemdheden. Maar ja, vaak kosten die designeroutfits ongeveer net zoveel als ons hele jaarsalaris (als we geluk hebben) dus dan houdt het al snel op. Of toch niet? Op The Next Closet kun je namelijk alle tweedehands designeroutfits van jouw favoriete celebs inslaan voor een veel leuker prijsje.

De look van Kourtney Kardashian

Naast dat dat natuurlijk fantastisch is voor onze aardbol, is het ook goed nieuws voor jou. Hier schaf je namelijk de outfits van onder andere Kourtney Kardashian aan. Waarom je dat wil? Dat hoeven we je uiteraard niet uit te leggen.

the next closet Kourtney kardashian

Zo koop je hier de prachtige Yves Saint Laurent hakken (kwijl) van Kourntey voor een veel gezelliger prijsje. Ze zijn natuurlijk nog steeds prijzig, maar dit soort leren hakken gaan wel een eeuwigheid mee. Daarnaast koop je de beige trui van de Keeping Up With The Kardashians ster hier ook. Het fijne aan dit item is dat ‘ie ook lekker tijdloos is, dus volgende jaar rock je deze sweater ook gewoon nog.

Dat is natuurlijk niet alles want je hebt ook een broek nodig. Deze broek van Maje lijkt exact die van Kourtney te zijn en je maakt het af met deze Balmain zonnebril. Zo. Nu kan je zo over straat als een Kardashian.

The Next Closet

Dat is natuurlijk iets waar we meer over willen weten. The Next Closet is een soort marktplaats, maar dan voor iets waar we heel blij van worden: tweedehands designerkleding. Het is namelijk helemaal niet nodig om constant nieuwe kleding te kopen bij grote retailers zoals ZARA en zéker niet als je houdt van wat apartere items.

Dit scheelt je in ieder geval een hoop speurwerk in de stad op zaterdagmiddag. Kun je die tijd weer lekker gebruiken om je outfit te showen op het terras. Of natuurlijk om zelf tweedehands designerkleding te verkopen. Dan kun je je hier gratis aanmelden.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Holy moly – dit is Kourtney Kardashian dus waard en dat belooft snel meer te worden

Reageer op artikel:
Dit is waar je de looks van Kourtney Kardashian voordeliger koopt
Sluiten