Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 8 nov 2017

Niet gemotiveerd? 5 redenen waarom je met je partner zou moeten gaan sporten

Er wordt vaak gezegd dat mensen in een relatie flink wat kilootjes aankomen. Alle etentjes en ontbijtjes op bed eisen hun tol. De oplossing? Lekker samen sporten! Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet om samen sportief aan de slag te gaan.

1. Jullie motiveren elkaar
Samen sporten zorgt ervoor dat jullie gemotiveerd blijven. Je pusht elkaar om het beste uit jullie workout te halen en natuurlijk wil je laten zien wat je in huis hebt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat stellen die samen sporten ook nog eens beter presteren.

2. Het is goed voor je relatie
Dezelfde doelen hebben zorgt ervoor dat jullie op een lijn zitten. Dat jullie beiden aan jullie lichaam werken, zorgt ervoor dat je niet alleen trots kunt zijn op je partner, maar ook op jezelf. Dit geeft je zelfvertrouwen een boost, wat weer bevorderlijk is voor, onder andere, je seksleven.

3. Quality time!
Ben je niet zo’n sporter? Als je samen met je partner sport kan het zomaar eens zijn dat je het wel leuk gaat vinden. Daarnaast brengen jullie meer tijd door samen en dat is altijd fijn.

4. Een geheel gezonde levensstijl is makkelijker vol te houden…
Als je er samen voor gaat! Het kan ontzettend moeilijk zijn als een van jullie gemotiveerd is om gezond te leven, terwijl de ander keer op keer voorstelt om pizza te bestellen.

5. Je hebt een eerlijk sportmaatje
Jouw partner is betrokken bij jouw persoonlijke doelen en je gezondheid. Hij of zij zal het je dus eerlijk zeggen als het tijd is om rust te nemen of juist een tandje bij te zetten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Niet gemotiveerd? 5 redenen waarom je met je partner zou moeten gaan sporten
Sluiten