Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 15 jul 2018

5 redenen om niet in het huwelijksbootje te stappen

Het is echt even slikken als je op een leeftijd komt dat je vriendinnen zich gaan verloven. Jij bent allang blij dat je het al twee maanden uithoudt met je nieuwe scharrel. Ook al zou hij echt jaren bij je blijven plakken, jij zit echt niet op een bruiloft te wachten. Maak je niet druk, wij hebben namelijk vijf hele goede redenen voor je waarom je écht niet wilt trouwen.

1. Het is f*cking duur

Een bruiloft is echt tering duur. Als je denkt dat je er met 5000 euro bent, hell no… alleen al je droomjurk kost 5000 euro. Dan heb je het nog niet eens over de trouwlocatie, het diner, een mega feest met toffe DJ, en nog veel meer. Stel je eens voor wat je allemaal van dat geld kunt doen.

2. Scheelt je heel veel stress

Er is niks zo stressvol als het voorbereiden van je huwelijk. Dit doe je namelijk niet in twee weken en je hebt geen flauw idee wat er allemaal bij komt kijken. Als je blij bent dat je eindelijk een jurk hebt gevonden (binnen budget) kun je nog op zoek gaan naar bloemen, servetten met initialen laten drukken en taartvorkjes laten graveren. Nee bedankt.

3. Veel mensen gaan ook weer scheiden

Dit zeggen we niet om te haten op mensen die wel trouwen, maar ongeveer eenderde van de getrouwde mensen gaat ook weer scheiden. Waarom zou je trouwen als je toch geen eeuwige trouw kunt beloven?

4. Geen dom vrijgezellenfeest

Je moet er niet aan denken om met piemelrietjes over straat te lopen in een aftanse tutu. Laat staan dat je door je vriendinnen wil worden verrast met een stripper die zijn beste tijd wel heeft gehad.

5. Er zijn alternatieven

Jullie kunnen ook gewoon een dik vet feest geven voor al jullie vrienden en familie. En dan heb je alsnog zoveel knaken over dat jullie nog minimaal één jaar op wereldreis kunnen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 redenen om niet in het huwelijksbootje te stappen
Sluiten