Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 26 jan 2020
Leestijd: 4 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand februari

Bepalen wat je nou weer gaat kijken op Netflix is soms net zo lastig als de juiste outfit uitzoeken. Frustrerend, maar geen paniek. Aankomende maand verschijnen er namelijk weer nieuwe films en series op de streamingdienst. Wij zetten alle nieuwkomers alvast op een rijtje dus bingewatchen maar.

Ook deze maand kunnen we weer genoeg op ons lijstje zetten, van spannende thrillers tot vrolijke comedy’s. Pak de popcorn er maar vast bij, want dit verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

Nieuw op Netflix in februari

Het nieuwe jaar is net begonnen en wat ons betreft is het nu alweer tijd voor nieuwe films en series. Gelukkig komen er super veel toffe titels aan waar we eigenlijk niet op kunnen wachten. Het is af en toe alleen zoeken naar een speld in een hooiberg voor een goede film. Daarom hebben wij een heel mooi lijstje met fijn bingewatch material voor je samengesteld.

1. To All The Boys 2: P.S. I Love You – 12 februari

Eindelijk is het zover: het tweede deel van de film To All The Boys I Loved Before verschijnt binnenkort op Netflix. Als je het eerste deel nog niet hebt gezien, raden wij je zeker aan om dit nog even te doen. Niet alleen omdat je het tweede deel dan beter begrijpt, ook omdat het eerste deel geweldig is.

De film gaat over Lara Jean en Peter die net hebben besloten om officieel voor elkaar te kiezen. Op het moment dat alles rozengeur en maneschijn lijkt, komt er een ander in het spel. Deze persoon heeft ook een liefdesbrief van Lara Jean ontvangen, als dat geen sensatie wordt.

2. Narcos Mexico seizoen 2 – 13 februari

Meer dan een jaar geleden kwam het eerste seizoen van Narcos Mexico uit en sindsdien hopen we al dat er een tweede seizoen zou komen. In het eerste seizoen zagen we het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren tachtig. In dit waargebeurde verhaal volgen we de opkomst van het Guadalajara kartel, super spannend.

Het tweede seizoen van Narcos Mexico gaat over de gewelddadige strijd tijdens de ‘War on Drugs’. Niet alleen tussen de drugskartels zien we veel geweld, ook tussen de anti-drugseenheden uit Amerika en het Mexicaanse leger gaat het er heftig aantoe. En nog een toevoeging aan dit seizoen: drugsbaas El Chapo komt ook om de hoek kijken. Wie kan er nog meer niet wachten op dit tweede seizoen?

3. Better Call Saul seizoen 5 – 24 februari

Onze favoriete, sullige advocaat is weer terug van weggeweest. Voordat Saul Goodman en Walter White uit Breaking Bad elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill (zo heette Saul eerst) een arme advocaat. Hij wilde er echter alles aan doen om dit te veranderen en hoopt op een toekomst als topadvocaat.

Better Call Saul is de voorloper (en spin-off) van de serie Breaking Bad. In dit nieuwe seizoen gaat Jimmy samenwerken met Mike Ehrmantraut, een voormalig politieman. Saul wil veranderen van kleine, onnozele advocaat naar Albuquerque’s beruchtste juridische legende en in dit seizoen zien we hopelijk of dat hem lukt.

4. Queen Sono – 28 februari

De eerste Netflix-serie uit Afrika is een feit: Queen Sono is vanaf februari te zien op Netlfix. Van begin tot einde is deze serie opgenomen in Afrika en we kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien. Queen Sono gaat over een getrainde, Zuid-Afrikaanse topspionne (gespeeld door Pearl Thusi). Ze moet omgaan met veranderende relaties in haar privéleven en dat terwijl ze aan haar gevaarlijkste missie ooit begint.

Naast een grote misdaad bestrijdt ze ook de problemen in haar privéleven, alle ingrediënten voor een spannende serie.

5. All The Bright Places – 28 februari

We kunnen niet wachten tot deze film op Netflix staat zodat we een lekker potje kunnen janken. In deze film, die gebaseerd is op het boek van Jennifer Niven, zien we Violet Markey en Theodore Finch. Ze dragen beiden veel emotionele bagage met zich mee en veranderen elkaars leven voorgoed. De film is duister, romantisch en heel erg ontroerend, dus pak die tissues er maar vast bij. De trailer kunnen we later deze maand verwachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand februari
Sluiten