Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 28 april 2019

Nieuw op Netflix: deze films verschijnen in de maand mei

Het kiezen van een leuke film op Netflix is soms net zo lastig als bepalen wat je die avond gaat eten. Heb je het idee dat je alle leuke series en films op netflix al hebt gecheckt? Dan wil je dit lijstje met nieuwe series en films op Netflix voor de maand mei snel lezen.

Er komen namelijk nog genoeg nieuwe leuke dingen aan die wij sowieso gaan kijken volgende maand. Van spannende thrillers tot aan vrolijke comedy’s. Dit verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

1. Undercover

Er komt weer een mega spannende serie aan en deze keer is het een Nederlandse Netflix Original. Undercover gaat over de harde drugscrimineel Ferry Bowman, gespeeld door Frank Lammers. Ferry AKA de Pablo Escobar van het zuiden, is één van de grootste xtc-producenten ter wereld. Dit gaat spannend worden

2. Dead To Me

Dead To Me is een nieuwe zwartkomische serie die volgende maand op de streamingdienst komt te staan. De cast van de serie bestaat uit super veel goede acuters waaronder Christina Applegate, Linda Cardellini en James Marsden.

De serie gaat over de bittere weduwe Jen die de moord op haar man gaat onderzoeken. Ze ontmoet de excentrieke Judy, die voor haar een grote steun wordt. Ook Judy heeft namelijk onlangs iemand verloren. Maar met die vriendschap komen schokkende geheimen, die alles zouden kunnen veranderen.

3. What/If

Onze grote vriendin Bridget Jones is terug! Of ja… De actrice die Bridget speelt dan. Renée Zellweger laat zich namelijk van een hele andere kant zien in haar rol voor de Netflix Original What/If. De duistere thriller draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als mensen normen en waarden laat varen. In het eerste seizoen van What/If ontvangt een arm, pasgetrouwd stel uit San Francisco een lucratief, maar dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw. Dat gaat spannend worden.

4. Wine Country

Wijnliefhebbers opgelet want er komt een film voor jullie aan. Wine Country is een hilarische nieuwe comedy die volgende maand op Netflix komt. Amy Poehler speelt de hoofdrol én heeft de film geregisseerd en geproduceerd. Een groep oude vriendinnen spreken af in Napa voor een vriendinnen weekend vol wijn, maar dat gaat toch even anders dan gepland.

5. Dumplin’

Een klein half jaartje na de release in de Verenigde Staten komt de film Dumplin’ nu eindelijk ook naar Netflix. Onze grote vriendin Jennifer Aniston speelt de hoofdrol in deze inspirerende film.

Het openhartige meisje Willowdean wordt door haar moeder Rosie altijd Dumplin’ genoemd. Rosie was vroeger een schoonheidskoningin en runt nu een plaatselijke schoonheidswedstrijd. Will negeert de opmerkingen van anderen over haar gewicht en luistert geobsedeerd naar liedjes van Dolly Parton. Als ze uit protest besluit om deel te nemen aan haar moeders schoonheidswedstrijd, moedigt haar gedurfde stap andere deelnemers aan om haar voorbeeld te volgen. De oude tradities in het dorp krijgen een hele andere invulling.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films verschijnen in de maand mei
Sluiten