Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 21 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand januari

Bepalen wat je nou weer gaat kijken op Netflix is soms net zo lastig als van je vervelende ex afkomen. Frustrerend, maar geen paniek. In januari verschijnen namelijk weer gloednieuwe films en series op de streamingdienst. Wij zetten onze favorieten alvast op een rijtje dus.

Er komen namelijk nog genoeg nieuwe leuke dingen aan die wij sowieso gaan kijken volgende maand. Van spannende thrillers tot aan vrolijke comedy’s. Dit verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

Nieuw op Netflix in januari

Het aftellen tot het nieuwe jaar is begonnen. Er zijn natuurlijk tal van dingen waar we in 2020 naar uitkijken en één daarvan is het aanbod van Netflix. Want zoals Rob Geus zou zeggen: man, man, man – wat komt er veel tofs aan op de streamingdienst. Om jou nog meer reden te geven om uit te kijken naar 2020, hebben we alvast het nieuwe aanbod van januari op een rijtje gezet. Bingewatchen maar.

1. Grace and Frankie (seizoen 6) – 17 januari

We hopen oprecht dat jullie de Netflix-Original Grace and Frankie al kennen want deze serie is echt een aanwinst in je leven. Halverwege januari zijn we blessed met het zesde seizoen van de feel good comedy en dat is reden genoeg om uit te kijken naar 2020.

De serie draait om twee gepensioneerde vrouwen wiens echtgenoten homoseksueel blijken te zijn. De mannen krijgen een relatie en dat brengt Grace en Frankie in een lastig pakket. De twee totaal verschillende vrouwen besluiten uiteindelijk om samen te wonen en dat zorgt voor hilarische taferelen.

2. Sex Education (seizoen 2) – 17 januari

Na het grote succes van het eerste seizoen komt de Netflix-serie Sex Education op 17 januari terug met een tweede seizoen. De Britse comedy-drama draait om de ongemakkelijke Otis die samen met zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie opricht. De twee helpen andere leeftijdsgenootjes met hun struggles rondom seks en dat levert natuurlijk hilarische afleveringen op.

3. Spinning Out

Er komen in januari ook genoeg nieuwe series en films online op Netflix. Zo ook de gloednieuwe Netflix-Serie Spinning Out. Het verhaal gaat over een competitieve kunstschaatser die vanwege familieproblemen en innerlijke demonen een belangrijk optreden verpest. Daarna begint haar struggle om haar carrière te redden.

4. New York Minute – 1 januari

Fans van de Olsen twins verzamelen want we hebben goed nieuws voor jullie. De fantastische film New York Minute is vanaf 1 januari te zien op Netflix. Wij hebben vroeger letterlijk elke film met Mary-Kate en Ashley Olsen erin gezien dus dit is voor ons het ultieme jeugdsentiment. Lig je dus 1 januari brak op de bank vanwege een uit de hand gelopen oud en nieuw feestje? Je weet wat je kan kijken.

5. The Ring – 1 januari

Ben je toch meer van de horrorfilms? We feel you. Wij genieten zelf ook eens in de zoveel tijd van een enge film en The Ring is toch wel een klassieker. Het verhaal draait om een mysterieuze videoband (ja, het is een oude film) die ervoor zorgt dat je zeven dagen later overlijdt. De hoofdpersonages gaan de strijd aan om de kwaadaardige krachten van de video te stoppen, maar gaat het lukken? Doe al je lampen uit, kruip onder een dekentje en verschuil je achter die enorme bak popcorn want dit wordt spannend.

Lees ook: Say what? Kan je binnenkort je Netflix-abonnement niet meer delen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand januari
Sluiten