Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 5 apr 2020

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand april

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je Netflix hebt uitgekeken. Zeker als je veel naar series kijkt nu je de hele dag thuis zit. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt in april.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

1. La Casa de Papel: seizoen 4 (3 april)

Waar we in seizoen 3 nog zagen hoe de groep bij elkaar kwam om Rio te redden, weten we niet hoe het in het nieuwe seizoen gaat lopen. Hoe zal het met Nairobi en de Professor aflopen? Gaan er meer doden vallen? Afgelopen vrijdag verscheen het nieuwe seizoen, dus je kan hem gaan bingewatchen.

2. Once Upon A Time…In Hollywood (13 april)

Over twee weken staat Once Upon A Time…In Hollywood dan eindelijk op Netflix. De film bezorgde Brad Pitt zijn eerste acteer-Oscar en speelt zich af in 1969 in Hollywood. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie maken deel uit van de sterrencast. Kijken dus.

3. Outer Banks (15 april)

Outer Banks is een nieuwe Netflix-dramaserie waar we nu al fan van zijn. Ouder Banks gaat over een groep bevriende tieners uit de verkeerde kant van de stad: Pogues. Ze gaan samen op een missie om de vader van hun leider te vinden waardoor ze op een spannend avontuur terecht komen.

4. De Twaalf (17 april)

Vlaamse hitserie De Twaalf komt deze maand eindelijk naar Netflix. De Twaalf won afgelopen jaar de prijs voor het beste scenario in Cannes, dat belooft alleen maar goeds. De Twaalf gaat over een twaalfkoppige jury die moet beslissen in een strafzaak en is enorm spannend.

5. Never Have I Ever (27 april)

Komedieserie Never Have I Ever van Netflix verschijnt op 27 april. Mindy Kaling greep het project Never Have I Ever aan voor Netflix en maakte er een prachtige serie van. Er valt genoeg te lachen in serie en dat kunnen we natuurlijk wel gebruiken in een tijd als deze.

6. Dangerous Lies (30 april)

In de nieuwe Netflix-film Dangerous Lies zien we Riverdale-actrice Camila Mendes in de rol van Katie Franklin. Ze verliest haar baan als serveerster en gaat werken als verzorgster van een rijke, oude man. De twee krijgen een bijzondere band, totdat hij overlijdt en zijn vermogen nalaat aan Katie. Dan raakt ze verstrikt in een web van leugens, bedrog en moord. Zéker kijken.

netflix series april
Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand april
Sluiten