Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 31 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand juni

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je heel Netflix hebt uitgekeken. Zeker nu we in quarantaine zitten. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt in de maand juni.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

1. 13 Reasons Why: seizoen 4 (5 juni)

Het eerste seizoen van 13 Reasons Why zorgde voor ophef door de zelfmoordscene in het seizoen. Toch komt in juni het vierde seizoen van 13 Reasons Why naar Netflix. De serie – die seksueel misbruik aankaartte – begint aan haar laatste seizoen. Toch blijft het spannend want het eindexamenjaar moet worden afgerond, er loopt nog een dader van een moord rond en de waarheid is nog steeds niet boven water. Bingewatchen maar.

2. Over Water (5 juni)

Niet alleen Nederlandse series zijn populair op Netflix, ook Vlaamse series doen het goed. Over Water gaat over voormalig tv-ster John Beckers die van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen de laatste kans krijgt om zijn leven op de rit te krijgen. Hij gaat daarom aan het werk in de haven, maar komt dan in aanraking met lucratieve handel in cocaïne. Een spannende serie over een crimineel circuit dat erg dichtbij komt.

3. Queer Eye: seizoen 5 (5 juni)

Op 5 juni komt ook het vijfde seizoen van Queer Eye naar Netflix. The Fab Five gaat wederom op een missie om alledaagse helden een make-over te geven. Ze vliegen daarvoor naar Philadelphia en veranderen de levens van verschillende mannen. Staan de tissues al klaar?

4. Bridget Jones’s Baby (8 juni)

We weten natuurlijk dat de eerste film van Bridget Jones de allerbeste was, maar dat maakt deze niet minder leuk. Ze is veertig, inmiddels vrijgezel en besluit zich volledig te concentreren op haar baan als producer. Toch komt er een onverwachtste wending want ze blijkt zwanger. En wie is de vader? Je ziet het allemaal in deze film.

5. The Politician: seizoen 2 (18 juni)

The Politician is een nieuwe komedieserie van regisseur Ryan Murphy. Wij waren al fan van het eerste seizoen en konden niet wachten op het tweede. Die komt op 18 juni naar Netflix. En nog meer goed nieuws: de serie krijgt ook nog een derde seizoen.

6. The Sinner: seizoen 3 (19 juni)

Voor wie wel wat spanning kan gebruiken: kijk naar The Sinner op Netflix. De serie is een van de meest spannende series op de streamingdienst en komt in juni met het nieuwste seizoen. We volgen rechercheur Harry Ambrose, die een auto-ongeluk in Dorchester inspecteert. Een serie vol spanning, gevaar en geheimen die niet boven water mogen komen. Bingewatchen maar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand juni
Sluiten