Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 1 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand maart

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je Netflix hebt uitgekeken. Na het bingewatchen van je favoriete serie val je automatisch in het Netflix-gat: wat moet je kijken? Gelukkig verschijnen er aankomende maand weer genoeg nieuwe films en series op Netflix die je van het nodige entertainment gaan voorzien. Wij zetten alle nieuwkomers op een rijtje dus bingewatchen maar.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij, want dit verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

1. Saving Private Ryan – 1 maart

Een oorlogsfilm, maar dan wel een klassieker uit 1998. Saving Private Ryan van Steven Spielberg verschijnt op 1 maart op Netflix en die moet je gewoon gezien hebben. Tom Hanks speelt Captain Miller die James Ryan (Matt Damon) wil redden uit oorlogsgebied. Bereid je voor op genoeg spanning.

2. Riverdale seizoen 4 – 5 maart (elke week nieuwe afleveringen)

Nieuwe afleveringen van je favoriete serie Riverdale verschijnen vanaf 5 maart op Netflix. Ben je nog niet klaar met alle verhalen van Archie, Jughead, Betty, Veronica en hun vrienden? Dan kan je je hart ophalen, want ze zijn nog lang niet klaar. Er komen naar verwachting weer 22 afleveringen van de serie online.

3. Élite seizoen 3 – 13 maart

Fans van Riverdale kunnen hun hart ophalen, want niet alleen Riverdale krijgt een nieuw seizoen, ook Élite is terug. In seizoen drie komen er nieuwe kinderen naar de exclusieve Las Encinas-school. Wie dat zijn? Dat lees je hier. Na seizoen twee wacht iedereen op antwoorden, dus dat wordt bingewatchen.

4. Suits seizoen 7 – 28 maart

In de Verenigde Staten is advocatenserie Suits al bijna afgelopen, maar wij kunnen nog even genieten van Harvey Specter. Het wachten op nieuwe afleveringen duurde lang, maar op 28 maart verschijnt seizoen zeven eindelijk op Netflix. Er zijn trouwens in totaal negen seizoenen, dus het is wachten op de rest.

5. Django Unchained – 31 maart

Quentin Tarantino blies ons vorig jaar omver met de film Once Upon A Time… In Hollywood. Natuurlijk zijn de films van Tarantino klassiekers, Django Unchained brengt op een pijnlijke manier het slavernij-verleden in beeld. Django (Jamie Foxx) is een bevrijde slaaf die samen met hunter (Christoph Waltz) zijn gevangen vrouw gaan redden van slavendrijver Calvin Candie (Leonardo DiCaprio). Moet je gezien hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in de maand maart
Sluiten